Soha nem jutott túl fia öngyilkosságán Andy Vajna

Fotó: Pozsonyi Janka -
öngyilkos öngyilkosság Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán beszélt fia, Justin öngyilkosságáról Andy Vajna, ám nem is titkolta a tragédiát. Több interjúban bevallotta, nem tud, de nem is akar túllendülni a történteken. 

„Nem is akarok túl lenni a tragédián. A fiam velem van mindennap. Minden órában, minden percben jelen van az életemben, és amikor visszagondolok, nagyon pozitív élményeim vannak azokról az időkről, amit együtt töltöttünk” – emlékezett vissza egy tévéműsorban Vajna, akinek gyermeke, a gyógyíthatatlan beteg Justin 2007-ben dobta el magától az életét.

Andy Vajna Fotó: Pozsonyi Janka

„Sajnos a skizofrénia olyan betegség, amelynek a legnépszerűbb folyamata, hogy öngyilkosságba torkollik. Ez egy nagyon szomorú dolog, általában fiúkon 19–25 év között jön ki. Fura, mert az életedet leéled, mint egy tinédzser, mindenben nagyon jól teljesítesz, és akkor egy nap felébredsz, és nem tudsz tisztán gondolkozni. Zajokat hallasz, nem tudod, hogy mi történik veled” – mondta néhány éve a Blikknek, és hozzátette, mindent megtett azért, hogy megmentse a fiát, és számos szakembert megkerestek.

„Nagyon közel álltam a fiamhoz, úgyhogy ő látta, hogy a mamája és a papája szenved, azért, mert neki ilyen betegsége van, és elképzelhető, hogy ez volt az ő legerősebb motivációja az öngyilkosság felé. Lehet, hogy ő nem akarta, hogy mi szenvedjünk amiatt, mert ő nem tudja magát eltartani, nem képes magával foglalkozni, holott két héttel azelőtt még képes volt rá. És ez annyira megdöbbentette, hogy lehet, hogy ő minket akart megmenteni ennek a jövőjétől. Az édesanyjával együtt mindketten ezt gondoljuk. Ez nem kiút a tragédiából, hiszen Justin mindennap velem van, de egy elfogadható ok a fejemben, ami kicsit megnyugtat” – vallotta.

ValóVilág 9: ma este párbaj – Adri vagy Lacika térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-ma-este-parbaj-adri-vagy-lacika-terjen-vissza-a-villaba.htmlVV Viki és VV Dennis Győzike vendégei voltak a BelevalóVilágban, ahol többek közt arról is beszéltek, kit szeretnének párbajgyőztesként látni és miért. TV + Sztárok--Ezért választott társnak fiatalabb nőket Andy Vajna: "Lelkileg én is 18 éves vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190120-ezert-valasztott-tarsnak-fiatalabb-noket-andy-vajna-vajna-timea.html2011-es nagyinterjújával emlékszik meg a Playboy a január 20-án elhunyt Andy Vajnára. A producer őszintén beszélt arról, hogy keresi az igazit, akit később meg is talált Vajna Tímea személyében. A lány és Andy 2013-ban házasodtak össze, gyereket is terveztek. TV + SztárokOrigoInstagramján búcsúzik Dobó Kata Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-instagramjan-bucsuzik-dobo-kata-exetol-andy-vajnatol.htmlAz Instagramján fekete négyzettel búcsúzik Dobó Kata Andy Vajnától. A színésznő és a kormánybiztos 2006-ig alkottak egy párt, hét évig voltak együtt, de a szakításuk után is jó barátságban maradtak egymással. TV + Sztárok--Nem hisz a monogámiában Péterfy Borihttp://www.life.hu/sztarok/20190120-nem-hisz-a-monogamiaban-peterfy-bori-enekesno.htmlA színésznő az ATV-n, a Jakupcsek plusz című műsorban kedd este a Hűség – Melletted vagy helyetted? tematikájú műsor vendégeként beszélt az érzéseiről. Elmondta, mindig is úgy gondolta, hogy nem monogám, de ha nagyon szerelmes volt, sosem lépett félre. TV + SztárokOrigoHárom napig nem evett a fellépése előtt Kovács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20190119-harom-napig-nem-evett-a-fellepese-elott-kovacs-kati-igy-van-jo-kondiban.htmlKovács Kati volt a múlt szombati Táncdalfesztivál 50+ egyik sztárfellépője. Az énekesnő nagy sikert aratott, és azt is elárulta, mit szokott tenni, illetve nem tenni a koncertek előtt. TV + SztárokOrigoÍgy festett Szinetár Dóra 10 éve és így néz ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190119-igy-festett-szinetar-dora-10-eve-es-igy-nez-ki-most-fotok.htmlSzinetár Dóra is beszállt abba a kihívásba, amely arról szól, hogy emberek mutatják meg 10 évvel ezelőtti és mostani önmagukat. TV + Sztárok--Miló Viki az Exatlonról: "Az utolsó lehetőséget kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20190112-milo-viki-az-exatlonrol-az-utolso-lehetoseget-kaptam.htmlA négyszeres címvédő ökölvívó világbajnok, Miló Viki számára hamar véget ért a TV2 Exatlon című műsora, hiszen elsőként kellett Dominikáról hazarepülnie. Viki most a Life.hu-nak elmondta, hogyan élte meg azt, hogy 40 évesen szerinte élete utolsó lehetőségét kapta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.