Ezért választott társnak fiatalabb nőket Andy Vajna: „Lelkileg én is 18 éves vagyok”

Forrás: Facebook/Tímea Vajna -
Dobó Kata Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011-es nagyinterjújával emlékezik meg a Playboy a január 20-án elhunyt Andy Vajnáról. A producer őszintén beszélt arról, hogy keresi az igazit, akit később meg is talált Vajna Tímea személyében. A lány és Andy 2013-ban házasodtak össze, gyereket is terveztek. 

„Nem is tudom... Nem találtam olyan párt, aki mellett úgy éreztem, hogy ott a helyem. Hogy ott a jövőm”válaszolta arra a kérdésre, hogy miért csak egyszer nősült, és hozzátette: „Rövid távon persze hogy a kinézet és a szexualitás a fontos. De hosszú távon a partnerség, a támogatás, a megértés és a bizalom a legfontosabb. No és hogy meg tudjon nevettetni.

Inspirálnak a fiatalok. Érdekes dolog. A moziba járó közönség is leginkább a 16 és 25 év körüli fiatalokból kerül ki. Nekem meg nagyon fontos, hogy ezzel a generációval valahogy tartsam a kapcsolatot. Talán ez az egyik oka, hogy a fiatalabb nőket választom. Engem ez pozitív irányba terel és arra sarkall, hogy megértsem azt a nyelvet és gondolkodásmódot, amit a fiatalok képviselnek. És azt, hogy mi szórakoztatja, mi érdekli őket. A munkatársaim is többnyire fiatalok. Ez pedig energiát ad az egész lényemnek. Lelkileg én is 18 éves vagyok. Kívülről már nem annyira – de belülről biztos” – felelte arra a kérdésre, hogy miért jóval fiatalabb nőket választ társnak.

Andy Vajna és Vajna Tímea Forrás: Facebook/Tímea Vajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.