Börtönbüntetésre ítélték a Happy Gang énekesét, Móré András Vitamint

Forrás: facebook/Happy gang -
Happy Gang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönbüntetésre ítélték Móré András Vitamint, a Happy Gang egykori énekesét, aki 2016 nyarán kocsmai verekedésbe keveredett Csepelen, és egy férfit söröskorsóval arcon vágott. A bíróság meghozta az ítéletét.

„A vádlottat a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság 2018 szeptemberében – jogerősen – maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntette miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre és 150 000 forint pénzbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 2 év próbaidőre felfüggesztette” – tájékoztatta a Blikket dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Happy Gang Forrás: facebook/Happy gang

Az ügyről részletesen beszámoló Ripostnak így nyilatkozott Vitaminról egy szemtanú: „Balhés gyerek volt ez korábban is, de ilyen durva dolgot még sosem tett. Nem hiába van kitiltva már minden környékbeli kocsmából”.

A férfi, akit Vitamin megütött, azóta meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.