Világsztárok, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele: Anne Hathaway és Reese Witherspoon is civil férfit szeret

Anne Hathaway Reese Witherspoon szerelem Maisie Williams Adele Eddie Redmayne kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sok híresség azért választ a sztárvilágból partnert, mert ismert emberként nehezebb teljesen civilekkel kapcsolatot teremteni, az alábbi sztárok rácáfolnak erre. Ők ugyanis a reflektorfényben fürdő kollégáik helyett hétköznapi emberek mellett találták meg a boldogságot. Íme azok a sztárok, akik civilekkel estek szerelembe.

Anne Hathaway és Adam Shulman

Anne Hathaway és Adam Shulman Forrás: AFP

Az Oscar-díjas színésznő és férje, Adam a világ legboldogabb párjának tűnnek annak ellenére, hogy valószínűleg Anne sokkal több pénzt visz haza, mint a férje. 2012-ben házasodtak össze, 2016 márciusában pedig megszületett az első közös gyermekük, Jonathan Rosebanks Shulman. A színésznő férje, Adam Shulman teljesen civil, de a nők számára vonzó foglalkozásnak hódol: ékszereket tervez.

Adele és Simon Konecki

Adele és Simon Konecki Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Az énekesnő sem egy reflektorfényben élő férfi mellett találta meg a boldogságát. A 30 éves Adele férje, Simon 44 éves, és egy jótékonysági egyesületet vezet. A pár 2016-ban házasodott össze a legnagyobb titokban, közös gyerekük pedig még az egybekelésük előtt született, 2014-ben. Az is kiderült, hogy Adele férjét egyáltalán nem zavarja, hogy híres a felesége.

Eddie Redmayne és Hannah Bagshawe

Eddie Redmayne és Hannah Bagshawe Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

Eddie és felesége még a középiskolában találkoztak, egy jótékonysági eseményen mutatták őket be egymásnak. Eddie és újságíró párja, Hannah 2014-ben házasodtak össze, és már született egy közös gyermekük, Iris Mary Redmayne. Eddie korábban elárulta, felesége segített neki abban, hogy mindig a földön maradjon.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Reese Witherspoon és Jim Toth Forrás: AFP/Christopher Polk

Az ünnepelt színésznő szintén egy civil férfiban talált rá igazi társára. Reese és Jim Toth egy buliban találkoztak, közös barátok mutatták be őket egymásnak. A tehetségekkel foglalkozó Jim és Resse 2011-ben házasodtak össze, közös gyermekük, Tennessee James Toth 2012-ben látta meg a napvilágot.

Maisie Williams és Ollie Jackson

Maisie Williams és Ollie Jackson Forrás: Getty Images/FilmMagic


A 21 éves színésznő – akit mindenki csak a Trónok harca Arya Starkjaként ismer – hosszú ideje él kapcsolatban, ráadásul egy civil fiúval. Maisie és Ollie még az iskolában ismerkedtek meg egymással, és 2015 óta alkotnak egy párt. Természetesen a fiú vörös szőnyeges eseményekre is elkíséri szerelmét, aki nem sokszor nyilatkozott eddig a kapcsolatukról, de egyszer elmondta, Ollie nagyon kedves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.