Rubint Réka elárulta, miért sírt, amikor eljöttek a Maldív-szigetekről

Rubint Réka Maldív-szigetek utazás sírás Schobert Norbert edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alakreform tábort tartott Rubint Réka és Schobert Norbi a Maldív-szigeteken. Réka elárulta, hogy sírt, amikor ott kellett hagyniuk a paradicsomi helyszínt, hiszen nagyon jól érezték magukat. Arról is beszélt, hogyan birkózik meg a negatív kommentekkel. 

Ötvennyolcan voltak Rubint Réka alakreformtáborában a Maldív-szigeteken. Számos fotót posztolt a közösségi oldalára, most elárulta, milyen volt a távozás. "Őszinte leszek, én sírtam, amikor el kellett jönni a szigetről, és ezzel sokan így voltak. Fantasztikus volt nemcsak a hely, hanem a vendéglátás, a vendégszeretet, az ott dolgozó embereknek, vezetőknek a mérhetetlen szeretete is" - mesélte Réka a Mokkában.

Rubint Rékát általában vidámnak láthatják rajongói, ám a közösségi oldalán rengeteg negatív kommentet is kap. "Vannak emberek, akik ebből sportot űznek, de követek nagy világsztárok oldalait, és látom, hogy ők is kapnak hideget-meleget. Azt gondolom, hogy a világ mindenhol egyforma, és nem tudom, hogy mi a bajuk. Talán az, hogy nem befelé figyelnek, hanem mindig a körülöttük lévő emberek életével foglalkoznak" - mondta Rubint Réka. Azt is elmondta, hogy évente kétszer-háromszor ír egy hosszabb bejegyzést a fanyalgóknak.

"Nagyon sokan nem bírják azt a békát lenyelni, hogy valakiben tombol az energia, a szeretet, a boldogság, azt csinálja, amit szeret csinálni. Megpróbálnak mindenáron visszahúzni, de az a baj, hogy nem megy" - fogalmazott Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.