Curtis menyasszonya, Kriszti elárulta, hogy van most a rapper

Forrás: Insatgram/Curtis -
menyasszony állapot rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hír is megjelent Curtisről a napokban, amelyekre most a menyasszonya reagált. Azt is elárulta, hogy van a rapper. 

Curtis menyasszonya a Mokkában nyilatkozott a párja állapotáról, emellett megcáfolt olyan híreszteléseket, amelyek a napokban jelentek meg, például azt, hogy Koholák Alexandráéknál gyógyulna a rapper.

Valóban megkerestem Alexát egy teljesen más ügyből kifolyólag,

Curtis menyasszonya nyilatkozott Curtis állapotáról Forrás: Insatgram/Curtis

ő fölajánlotta nekem, hogy nagyon szívesen segítenének Atinak.

„Tegnap felhívtam, nem is értem el őt telefonon, majd írtam neki Instagramon. (...) Visszahívott, és megkérdeztem tőle, hogy erről mit tud"
A rosszindulatú emberek miatt, nem kifejezetten amiatt, hogy ő nincs itt, de örültem, hogy felismerte, és így alakult

Mariah Carey beperelte asszisztensét, aki megzsarolta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190118-mariah-carey-beperelte-asszisztenset-aki-megzsarolta-ot.htmlÁllítólag kínos videókat készített Mariah Carey-ről egykori asszisztense, Lianna Azarian. Nyolc millió dollárt követel az énekesnőtől a felvételekért cserébe. Carey azonban nem ijedt meg, 3 millió dollárra perelte be az asszisztenst a zsarolásért. TV + Sztárok--Előkerült Curtis vallomása: ilyen volt a szex Koholák Alexával (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190118-elokerult-curtis-vallomasa-ilyen-volt-a-szex-koholak-alexaval.htmlCurtis 2016-ban írt életrajzi könyvéből kiderült, egy ideig Koholák Alexával volt viszonya. TV + SztárokOrigoSaját talkshow-val jelentkezett VV Reni - Vicces videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-sajat-talkshowval-jelentkezett-vv-reni.htmlVV Reni egy vicces talkshow-t prezentált a villalakóknak. TV + SztárokOrigoShane Tusup késő este is golfozik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-shane-tusup-keso-este-is-golfozik.htmlShane Tusup sportágat váltott: immár golfozóként bizonyít. Most friss fotón mutatta meg, hogyan áll a kezében a golfütő. TV + Sztárok--Kiderült, miért emelt kezet Ruttkai Évára Latinovits Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-kiderult-miert-emelt-kezet-ruttkai-evara-latinovits-zoltan.htmlLáng József a néhai Latinovits Zoltán pályatársaként a színész sok titkát ismerte, azt is tudja, miért emelt kezet Latinovits a szerelmére, Ruttkai Évára. TV + SztárokOrigoKoholák Alexát kifaggatták: elmondta, hogyan működik a spirituális központjukhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexat-kifaggattak-elmondta-hogy-mukodik-a-spiritualis-kozpontjuk.htmlNéhány nappal ezelőtt robbant ki a botrány Koholák Alexa és férje spirituális központjával kapcsolatban. A Ripost egy cikkében azt állította, hogy beteg emberektől csalnak ki pénzt távgyógyításért cserébe. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjét most a Mokkában faggatták a történtekről és arról, valójában mi történik a központ falain felül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.