VV Hunort nevezték ki a villa játék babájának apjává, de ő visszautasította a feladatot

VV Adri baba játékbaba VV Hunor édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy játék babát vittek a villába, amelynek VV Adri lett az édesanyja, és VV Hunor az édesapja. A hírt a férfi nem fogadta túl jól.

Nem indult túl jól a napjuk a villalakóknak: hangos babasírásra ébredtek. Kaptak egy játék babát, és azt a feladatot kapták, hogy vigyázzanak rá. VV Adrit jelölték ki édesanyának, neki pedig választania kellett egy apukát. A választása Hunorra esett, aki nem nagyon örült a döntésnek.

Vigyék oda vissza, ahonnan jött! Ezt nem hiszem el" – mondta Hunor, aki helyett az apai feladatokat Greg vette át, aki boldogan ringatta a kicsit, és még gügyögött is neki.

Sebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meztelenul-fotoztak-hegyi-barbarat-foto.htmlHegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október. TV + Sztárok--Koholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-is-gyogyulna-curtis.htmlCurtis spirituálisan is próbálná leküzdeni a függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. TV + SztárokOrigoVV Adri megnevezte, kit visz ki párbajozni: VV Lacikára került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-adri-megnevezte-kit-visz-ki-parbajozni-video.htmlVV Adrit választották a villalakók, neki kell párbajoznia. Szerda este pedig az is kiderült, kivel csap össze a szőke villalány.TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-hosszu-katinkat-hidegen-hagyja-shane-tusup-golf-karrierje.htmlHosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.TV + Sztárok--Meghan hercegné testőre fél év után mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-meghan-hercegne-testore-fel-ev-utan-mondott-fel.htmlHarry herceg és Meghan hercegné személyzetének egy újabb tagja hagyja el a palotát. A meg nem nevezett testőr arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. A rossz nyelvek szerint ennek is a hercegné nehéz természetéhez lehet köze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.