Macaulay Culkin elárulta, milyen volt a kapcsolata Michael Jacksonnal

Forrás: AFP/Ethan Miller -
Michael Jackson barátság Macaulay Culkin kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Macaulay Culkin annak idején nagyon jóban volt Michael Jacksonnal, most nyilatkozott a kapcsolatukról. 

Macaulay Culkin nagyon jó barátságot ápolt annak idején Michael Jacksonnal, de eddig nem igazán beszélt róla. Most azonban, hogy az énekes állítólagos molesztálásáról készült dokumentumfilmet le akarják vetíteni, a színész is megnyílt, és elmondta, milyen is volt a kapcsolatuk.

Macaulay Culkin ilyen kapcsolatban volt Michael Jacksonnal Forrás: AFP/Ethan Miller

Macaulay Culkin elmondta, amikor híres lett, nagyon magányos volt, hiszen az iskolájában senkinek nem volt fogalma arról, min is megy keresztül. „Ő olyan ember volt, aki hasonló őrültségeken ment át, és biztosított arról, hogy nem vagyok egyedül" – mondta a színész, aki teljesen normálisnak, hétköznapinak tartotta a barátságukat. „Tudom, hogy az emberek számára ez nagy dolog volt, de számomra ez csak egy normális barátság volt" – nyilatkozta a színész, aki leszögezte, Jackson soha nem ért hozzá, és ő soha nem volt tanúja annak, hogy bárkivel is furcsán bánt volna - írja a Metro.

VV Hunort nevezték ki a villa játékbabájának apjává, de ő visszautasította a feladatothttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-hunort-neveztek-ki-a-villa-jatekbabajanak-apjava-de-o-visszautasitotta-a-feladatot.htmlEgy játékbabát vittek a villába, amelynek VV Adri lett az édesanyja és VV Hunor az édesapja. A hírt a férfi nem fogadta túl jól. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKoholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-is-gyogyulna-curtis.htmlCurtis spirituálisan is próbálná leküzdeni a függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. TV + SztárokOrigoMeztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meztelenul-fotoztak-hegyi-barbarat-foto.htmlHegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október. TV + Sztárok--VV Adri megnevezte, kit visz ki párbajozni: VV Lacikára került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-adri-megnevezte-kit-visz-ki-parbajozni-video.htmlVV Adrit választották a villalakók, neki kell párbajoznia. Szerda este pedig az is kiderült, kivel csap össze a szőke villalány.TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-hosszu-katinkat-hidegen-hagyja-shane-tusup-golf-karrierje.htmlHosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.