Koholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtis

Forrás: Insatgram/Curtis -
spirituális központ Koholák Alexandra Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis spirituálisan is próbálná leküzdeni a függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. 

Curtis függősége miatt egy meg nem nevezett rehabilitációs intézetbe vonul, de a hírek szerint Koholák Alexandráék spirituális központját is felkeresték a rapper hozzátartozói segítséget kérve.

Curtis spirituális központban is próbálna túljutni a függőségén Forrás: Instagram/Curtis

csak az ő akaratára futtathatunk rajta gyógyprogramot.

Borsnak

Kiszel Tünde lányától, Donatellától megvált a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190116-kiszel-tunde-lanyatol-donatellatol-megvalt-a-menedzsere.htmlKiszel Tünde lánya, Donatella modellkarrierről álmodozott, és el is indult ezen az úton. A menedzsere azonban nem vállalta tovább, most kiderült, hogy miért. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham saját véréből készült krémet használhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-victoria-beckham-sajat-verebol-keszult-kremet-hasznal.htmlVictoria Beckham tulajdonképpen a saját vérét keni az arcára 400 ezer forintért. TV + Sztárok--Így néztek ki a sztárok 10 évvel ezelőtt: Liptai Claudia és Tóth Vera is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-igy-neztek-ki-a-sztarok-10-evvel-ezelott-liptai-claudia-es-toth-vera-is-megmutatta.htmlÚj kihívás terjed a neten, amely során a sztárok megmutatják, hogyan is néztek ki 10 évvel ezelőtt. Rengeteg híresség csatlakozott már a #10YearChallenge elnevezésű kampányhoz, és sorra pakolják ki magukról a képeket. Persze nemcsak a külföldi celebek osztják meg az egy évtizeddel ezelőtti képeiket, hanem a hazaiak is. Ábel Anita és Tolvai Reni fotóit már megmutattuk, íme, a többiek. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György könyvben reagálnak az énekes melegségéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-balazs-klari-es-korda-gyorgy-konyvben-reagalnak-az-enekes-melegsegerol-szolo-pletykakra.htmlKorda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti. TV + Sztárok--Chris Pratt engedélyt kér Arnold Schwarzeneggertől, hogy elvehesse a lányát, Katherine-thttp://www.life.hu/sztarok/20190115-chris-pratt-engedelyt-ker-arnold-schwarzeneggertol-hogy-elvehesse-lanyat-katherinet.htmlChris Pratt a hagyományokat tisztelve engedélyt kért Arnold Schwarzeneggertől, hogy elvehesse a lányát. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina először szerepelt kisfiával a tévében - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-kulcsar-edina-eloszor-szerepelt-kisfiaval-a-teveben.htmlKulcsár Edina és Csuti gyermekének megvolt az első tévés szereplése: míg a szülők a megváltozott életükről meséltek, Medox nyugodtan kémlelte a környezetét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.