Idén lenne 20 éves a Romantic zenekar, újra összeállnak

Herceg Dávid Kunovics Katinka Gáspár Győző Goore Völgyi Zsuzsi Romantic zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra összehozta a 20 éve alakult és 15 éve feloszlott Romantic zenekart Gáspár Győző. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi mellett most 2 új tag is csatlakozik hozzájuk Herceg Dávid és Goore személyében.

Tizenöt évvel ezelőtt oszlott fel személyi ellentétekre hivatkozva a húsz éve alakult Romantic együttes. Gáspár Győző ötlete nyomán most újraalakultak Herczeg Dáviddal és Gooréval kiegészülve.

Az Reggeli című műsorban azonban elárulták, hogy az ellentétek eltűntek, úgy üdvözölték egymást, mint annak idején. És nemcsak összeálltak, hanem át is dolgozták a Vágyom rád című dalt, amelyhez egy klipet is készítettek az új tagokkal.

Pintér Tibor élő adásban nyilatkozott szerelmével, Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-pinter-tibor-elo-adasban-nyilatkozott-szerelmevel-ilyes-jeniferrel.htmlEgy érzelmes színpadi öleléssel kezdődött Pintér Tibor és 24 éves kedvesének, Ilyés Jenifernek a kapcsolata. Most erről meséltek élő adásban. TV + SztárokOrigoBeperelte az apját Rihanna, visszaélt a nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-beperelte-apjat-rihanna-visszaelt-a-nevevel.htmlÉdesapja ellen indít pert az énekesnő, Rihanna. A férfi ugyanis visszaélt a vezetéknevével, kereskedelmi célokra használta jogtalanul. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó Liu Shaolin Sándorról és szerelméről, Péterffy Lilirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-itt-az-elso-kozos-foto-liu-shaolin-sandorrol-es-szerelmerol-peterffy-lilirol.htmlVégre felvállalta szerelmét Liu Shaolin Sándor: az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili az új párja. Most közös fotót is posztoltak. TV + SztárokOrigo10 millió forintot nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-10-millio-forintot-nyert-egy-jatekos-a-legyen-on-is-milliomosban.html10 millió forintot vitt el egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ból. Ez rekordnyereménynek számít azóta, hogy a műsor megújult formában újraindult. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-harry-herceg-es-meghan-hercegne-szemelyzete-csak-5-evet-ad-a-hazassagnak.htmlMár rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig az a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának. TV + Sztárok--Így pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.