Dopeman új klipjében keményen kritizálja a fiatal rappereket - Videó

kritika videó Dopeman klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman legújabb klipjében kemény kritikát fogalmaz meg: a fiatal rapperek is megkapják a magukét. 

Dopeman hosszú idő után jelentetett meg új dalt és új klipet, ami igen szókimondó és polgárpukkasztó lett. A DopiMaci című szám keményen ekézi a fiatal rappereket, és minden olyan hírességet, aki a like-olókért él, és a rajongótáborát vásárolt kedvelőkkel duzzasztotta fel. „Addig nézzétek, amíg be nem tiltják" – tanácsolta követőinek Dopeman.

Beperelte az apját Rihanna, visszaélt a nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-beperelte-apjat-rihanna-visszaelt-a-nevevel.htmlÉdesapja ellen indít pert az énekesnő, Rihanna. A férfi ugyanis visszaélt a vezetéknevével, kereskedelmi célokra használta jogtalanul. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó Liu Shaolin Sándorról és szerelméről, Péterffy Lilirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-itt-az-elso-kozos-foto-liu-shaolin-sandorrol-es-szerelmerol-peterffy-lilirol.htmlVégre felvállalta szerelmét Liu Shaolin Sándor: az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili az új párja. Most közös fotót is posztoltak. TV + SztárokOrigo10 millió forintot nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-10-millio-forintot-nyert-egy-jatekos-a-legyen-on-is-milliomosban.html10 millió forintot vitt el egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ból. Ez rekordnyereménynek számít azóta, hogy a műsor megújult formában újraindult. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-harry-herceg-es-meghan-hercegne-szemelyzete-csak-5-evet-ad-a-hazassagnak.htmlMár rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig azt a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának. TV + Sztárok--Így pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigoOrosz Barbara síelés közben került veszélyes helyzetbe - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-orosz-barbara-sieles-kozben-kerult-veszelyes-helyzetbe.htmlOrosz Barbara nemrég igen rizikós helyzetbe került, saját bevallása szerint életveszélyes volt a szituáció. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.