10 millió forintot nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ban

nyeremény Gundel Takács Gábor vetélkedő Legyen Ön is Milliomos!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 millió forintot vitt el egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ból. Ez rekordnyereménynek számít azóta, hogy a műsor megújult formában újraindult.

A 37 esztendős Kornél remekül játszott a Legyen Ön is milliomos!-ban. Mivel az egyik kérdésnél nem volt biztos a válaszban, inkább úgy döntött, megáll, és elvitte a biztos, 10 milliós nyereményt. Utólag kiderült, 2015-ben a Maradj talpon! című műsorban már játszott Gundel Takács Gáborral, és akkor is szép nyereményt gyűjtött be. A Ripostnak elárulta, ezúttal is remekül érezte magát.

Igazság szerint, amikor elértem a kétmillió forintos határt, megszállt a nyugalom, mert az volt a célom. Onnantól szerencsém volt, mert nagyjából biztos voltam a válaszaimban. Végül miután megugrottam a 10 milliós biztos nyereményt, a következő kérdésnél nem kockáztattam, és mint kiderült, jól tettem, mert játékon kívül végül a rossz választ jelöltem meg."

Sebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meztelenul-fotoztak-hegyi-barbarat-foto.htmlHegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október. TV + Sztárok--Koholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-is-gyogyulna-curtis.htmlCurtis spirituálisan is próbálná leküzdeni a függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. TV + SztárokOrigoVV Adri megnevezte, kit visz ki párbajozni: VV Lacikára került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-adri-megnevezte-kit-visz-ki-parbajozni-video.htmlVV Adrit választották a villalakók, neki kell párbajoznia. Szerda este pedig az is kiderült, kivel csap össze a szőke villalány.TV + SztárokOrigoAshley Olsent a kedvesével kapták le a lesifotósokhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-ashley-olsent-kedvesevel-kaptak-le-a-lesifotosok.htmlAz utóbbi években igencsak visszavonultak a nyilvánosság elől az Olsen ikrek. Díjátadókon, nyilvános eseményeken néha készül róluk 1-1 fénykép, amelyeken látszik, hogy nagyon megváltoztak. Most Ashelyt kapták lencsevégre a lesifotósok, és nagyon boldognak tűnik. TV + Sztárok--Meghan hercegné testőre fél év után mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-meghan-hercegne-testore-fel-ev-utan-mondott-fel.htmlHarry herceg és Meghan hercegné személyzetének egy újabb tagja hagyja el a palotát. A meg nem nevezett testőr arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. A rossz nyelvek szerint ennek is a hercegné nehéz természetéhez lehet köze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.