Meghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésért

Forrás: Northfoto -
ittas vezetés szerencsejáték rendőrség Meghan Markle Meghan hercegné letartóztatás Thomas Markle Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. 

Oregon államban tartóztatták le ittas vezetésért Meghan hercegné testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi és 38 éves menyasszonya, Darlene Blount összevesztek egy kocsmában, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést.

Thomas Markle Jr.-t letartóztatták Forrás: Northfoto

Végül autóval hazamentek, ahol tovább veszekedtek. A The Sun úgy tudja, hogy Thomas Markle Jr. összepakolta a ruháit, majd autójával elindult otthonról. Ekkor állították meg a rendőrök. Megkérték, hogy járjon egyenesen, ám ő azt mondta, ez biztosan nem fog menni, mivel fáj a lába.

Rögtön le is tartóztatták. Thomas egyébként nyilvánosan bocsánatot kért a családtól és a testvérétől. Mint mondta: szeretne együtt lenni a szerelmével, de abba kell hagyniuk az ivást, mert ez vitákat generál közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.