Yann Moix francia író közölte, az 50-es nők túl öregek a szerelemhez

Forrás: AFP/Francois Lo Presti -
francia nők Yann Moix szerelem író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yann Moix francia író szerint az 50-es nők túl öregek: szavai hatalmas felháborodást keltettek. 

Hatalmas felháborodást keltett egy francia író, Yann Moix. Az 50 éves férfi azt nyilatkozta, hogy nem tud beleszeretni az 50-es nőkbe, számára ők láthatatlanok.

Yann Moix szerint az 50-es nők túl idősek Forrás: AFP/Francois Lo Presti

Az lehetetlen, túl öregek" – mondta az író a Marie Claire francia kiadásának. „A fiatalabb nők testét szeretem, ez minden. Egy 25 éves nő teste rendkívüli, egy 50 éves nő teste egyáltalán nem az" – tette hozzá a férfi, aki mindezt még tudta fokozni azzal, hogy kifejtette, a fiatalabb nők közül is leginkább az ázsiaiakat kedveli. Szavai óriási botrányt keltettek, sokan szexistának nevezték a férfit.

Homonnay Zsolt terápiára járt a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-homonnay-zsolt-terapiara-jart-a-valasa-utan.htmlHomonnay Zsolt nehezen dolgozta fel annak idején a válását, még terápiára is járt, de ma már boldog új szerelme oldalán. TV + SztárokOrigoIlyen dögös 49 évesen fürdőruhában Jennifer Lopez: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-ilyen-dogos-49-evesen-furdoruhaban-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopez megmutatta, hogy 49 évesen van szinte a legjobb formájában! TV + Sztárok--Meghalt a kétgyermekes meteorológus, Dianne Oxberryhttp://www.life.hu/sztarok/20190112-meghalt-a-ketgyermekes-meteorologus-dianne-oxberry-bbc.htmlOxberry egy súlyos, gyors lefolyású betegségben vesztette életét csütörtök délelőtt, a manchesteri Christie Hospitalban: halálát a férje, Ian Hindle jelentette be. A kétgyermekes családanya 1994-ben lett ismert, halála az egész csatornát megrázta. TV + Sztárok--Károly herceg miatt szakíthatott Vilmos Katalinnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-karoly-herceg-miatt-szakithatott-vilmos-katalinnal.htmlKároly hercegnek is köze lehet ahhoz, hogy Vilmos herceg és Katalin egyszer szakítottak. TV + Sztárok--Így nézett ki Vasvári Vivien 18 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-nezett-ki-vasvari-vivien-18-evvel-ezelott.htmlVasvári Vivien megmutatta, hogyan festett 18 évesen. TV + SztárokOrigoEzért hord mindig szoknyát Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-ezert-hord-mindig-szoknyat-sarolta-hercegno.htmlKiderült, miért hord mindig szoknyát Sarolta hercegnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.