Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzsere

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo -
család Michael Schumacher kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. 

Michael Schumacher 5 évvel ezelőtti balesete óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, még a családja sem beszél a pilóta állapotáról. A hétszeres világbajnok Forma–1-es hogylétéről többnyire csak pletykák keringtek, a család pedig leszögezte, hogy Michael egészségi állapota magánügy és az is marad. De nem csak erről nem beszéltek, szinte semmilyen információt nem osztottak meg a rajongókkal. Az egykori pilóta menedzsere, Sabine Kehm azonban most elárult néhány dolgot róla, például hogy Michaelnek a családja a legfontosabb.

Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzsere Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo

„Corinna és Michael tökéletes pár voltak, és most is azok, ha engem kérdezel – mondta Sabine. – Még mindig nagyon közel áll a családjához” – tette hozzá, ahogy a gyermekkori barátaihoz is. „Nagyon szép, hogy mindig ott voltak. Rengeteg közeli és nagyon jó barátja van” – idézi az interjút a Daily Star.

Shane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált.TV + Sztárok--Geronazzo Mária megjósolta, kik lesznek a ValóVilág fináléjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-geronazzo-maria-megjosolta-kik-lesznek-a-valovilag-finalejaban.htmlGeronazzo Mária sok mindent megosztott arról, hogy mi történik majd a világban 2019-ben, azt is elárulta, kik lehetnek majd a ValóVilág fináléjának résztvevői. TV + SztárokOrigoBrad Pitt édesanyja nagyon dühös Angelina Jolie-rahttp://www.life.hu/sztarok/20190110-brad-pitt-edesanyja-nagyon-duhos-angelina-joliera.htmlBrad Pitt édesanyja kiakadt: a válási procedúra óta nem láthatta unokáit. TV + Sztárok--Lady Gaga leveteti a zenemegosztóról azt a dalt, amelyet R. Kellyvel közösen énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-lady-gaga-leveteti-a-zenemegosztorol-azt-a-dalt-amit-r-kellyvel-kozosen-enekelt.htmlLady Gaga eltávolíttatja az egyik zenemegosztó oldalról azt a dalt, amelyet a szexuális zaklatással vádolt R. Kellyvel közösen énekelt. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát a gyermekei előtt bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsat-a-gyermekei-elott-bantottak.htmlDemcsák Zsuzsa Jakupcsek Gabriella műsorában vallott őszintén arról, hogyan bántották a gyermekei előtt. TV + SztárokOrigoPszichopatának nevezte Cristiano Ronaldót volt barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190110-pszichopatanak-nevezte-cristiano-ronaldot-volt-baratnoje.htmlEgy korábbi barátnő állítja, Cristiano Ronaldo egy pszichopata. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.