Így nézett ki Vasvári Vivien 18 évesen

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram -
Luxus Vivi régi fotó Vasvári Vivien akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien megmutatta, hogyan festett 18 évesen.

Vasvári Vivien a közösségi oldalán lepte meg rajongóit egy régi fotójával. A kép 18 éves korában készült. A csinos sztáranyuka egy szál bugyiban és melltartóban pózol.

Elképesztően vékony és alig lehet ráismerni.

Vasvári Vivien 18 évesen Forrás: Instagram/Vasvári Vivien
Ábel Anita már nem használja volt férje vezetéknevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-abel-anita-mar-nem-hasznalja-volt-ferje-vezeteknevet.htmlÁbel Anita nevet változtatott a válása után: már nem használja volt férje vezetéknevét. TV + Sztárok--Majka örülne, ha Curtis meggyógyulnahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-majka-orulne-ha-curtis-meggyogyulna.htmlMajka a Mokkában nyilaktozott arról, mit szól ahhoz, hogy Curtis elvonóra megy. Elárulta, nagyon szurkol társának azért, hogy sikerüljön meggyógyulnia. TV + SztárokOrigoÍgy nevezte Bochkor Gábor Várkonyi Andit: nem felhőtlen a viszonyukhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-nevezte-bochkor-gabor-varkonyi-andit-nem-felhotlen-a-viszonyuk.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea között nem felhőtlen a viszony, erre utal legalábbis az, ahogy a rádiós a volt párját hívta élő adásban. TV + SztárokOrigoTóth Vera megdöbbenve vette észre fogyása után, hogy megváltozott a hangjahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-toth-vera-megdobbenve-vette-eszre-fogyasa-utan-hogy-megvaltozott-a-hangja.htmlTóth Vera megdöbbenve tapasztalta, hogy a fogyásával együtt a hangja is megváltozott. TV + SztárokOrigoMichael Jackson két új áldozata állt elő: azt állítják, zaklatta őket a pop királyahttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-jackson-ket-uj-aldozata-allt-elo-azt-allitjak-zaklatta-oket-a-pop-kiralya.htmlDokumentumfilmben vall Michael Jackson két újabb áldozata az állítólagos zaklatásról. A Leaving Neverland című filmet a Sundance fesztiválon mutatják be. TV + Sztárok--Így érzi most magát Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-erzi-most-magat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György az utóbbi négy évben szinte a poklot is megjárta. Elvesztette feleségét, többször műteni kellett és egészségi problémái miatt jó ideje nem állhatott színpadon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.