Így nevezte Bochkor Gábor Várkonyi Andit: nem felhőtlen a viszonyuk

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Várkonyi Andrea viszony Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea között nem felhőtlen a viszony, erre utal legalábbis az, ahogy a rádiós a volt párját hívta élő adásban. 

Bochkor Gábor társaival a hóesésről beszélgetett a Music Fm reggeli műsorában, ekkor hangzott el egy olyan megszólítás Bochkor Gábortól, ami elárulja, nem felhőtlen a viszony közte és Várkonyi Andi között.

Bochkor Gábor nem nevezte nevén Várkonyi Andit Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Még írtam is a pszichológusnak, hogy nem vitte-e magával a nagy vehemenciájában, de nem.

Ripost

Varga Viktor maga szúrta át a mellbimbóját: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190111-varga-viktor-maga-szurta-at-mellbimbojat.htmlVarga Viktor saját magának készített mellbimbópiercinget. Az erről készült videót Facebookon is megosztotta. TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki az ikerlányok, akik Rachel és Ross kislányát alakították a Jóbarátokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-neznek-ki-az-ikerlanyok-akik-rachel-es-ross-kislanyat-alakitottak-a-jobaratokban.htmlEmlékszel még Rachel és Ross tündéri kisbabájára a Jóbarátokból? A kis Emmát valójában két ikerlány alakította a sorozatban, akik lassan felnőtt nővé cseperednek. TV + Sztárok--Így érzi most magát Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-erzi-most-magat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György az utóbbi négy évben szinte a poklot is megjárta. Elvesztette feleségét, többször műteni kellett és egészségi problémái miatt jó ideje nem állhatott színpadon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságokhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-cristiano-ronaldo-dns-mintajanak-begyujtesere-kaptak-parancsot-az-olasz-hatosagok.htmlCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. TV + Sztárok--Shane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált. TV + Sztárok--Geronazzo Mária megjósolta, kik lesznek a ValóVilág fináléjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-geronazzo-maria-megjosolta-kik-lesznek-a-valovilag-finalejaban.htmlGeronazzo Mária sok mindent megosztott arról, hogy mi történik majd a világban 2019-ben, azt is elárulta, kik lehetnek majd a ValóVilág fináléjának résztvevői. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.