Beismerte tettét JonBenét Ramsey gyilkosa – Gary Oliva ölte meg a gyermek-szépségkirálynőt

Forrás: Wikipedia -
gyilkosság pedofil JonBenét Ramsey Gary Oliva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekszépségversenyek királynőjét, JonBenét Ramsey-t 1996-ban gyilkolták meg, a tettest azóta keresik. Most úgy tűnik, kiderült, ki tette.

JonBenét Ramsey-t 1996-ban, hatéves korában gyilkolták meg. A kislány a gyermekszépségversenyek gyakori résztvevője volt, halála hatalmas visszhangot keltett, de a tettest nem sikerült elfogni. Az átfogó nyomozás nem vezetett eredményre, még a gyermek édesapját is meggyanúsították.

JonBenét Ramsey élete 6 évesen ért véget Forrás: Wikipedia

Most azonban, 22 évvel a tragikus eset után fény derült a tettes kilétére: egy elítélt pedofil, Gary Oliva beismerte, hogy ő ölte meg a kislányt – írja a Daily Star. A férfi 10 éves büntetését tölti éppen, és régóta gyanúsítottja az ügynek. A fordulatot néhány általa írt levél előkerülése hozta, ezekben vallja be tettét. „Soha nem szerettem senkit úgy, mint JonBenét Ramsey-t – írta a férfi. – Néztem, ahogy meghal. Baleset volt” – tette hozzá a gyilkos.

Nem csak VV Fanni miatt nyomoz a rendőrség B. László utánhttp://www.life.hu/news/20190111-nem-csak-vv-fanni-miatt-nyomoz-a-rendorseg-b-laszlo-utan.htmlNem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőrség az előzetesben lévő dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is érintett a férfi. NewsOrigoSzélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190111-szelre-hofuvasra-extrem-hidegre-figyelmeztetnek.htmlNéhány megyére az erős szél, illetve hófúvás, egy megyére pedig az extrém hideg miatt is figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Öngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy az édesanyját boldoggá tegyehttp://www.life.hu/news/20190110-ongyilkos-lett-egy-10-eves-kislany-hogy-edesanyjat-boldogga-tegye.htmlÖngyilkos lett egy 10 éves kislány Mexikóban azért, hogy az édesanyját boldoggá tegye. NewsThinkstockGyereket kínáltak eladásra egy székelyföldi Facebook-csoportbanhttp://www.life.hu/news/20190109-gyereket-kinaltak-eladasra-egy-szekelyfoldi-facebook-csoportban.htmlEgy székelyföldi adásvételi Facebook-csoportban kínáltak eladásra egy gyereket. Habár lehetséges, hogy a hirdetés csupán vicc akart lenni, hatalmas felháborodást keltett. NewsOrigoÁrokba hajtott egy autó Baktalórántházán: a sofőr életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20190109-arokba-hajtott-egy-auto-baktaloranthazan-a-sofor-eletet-vesztette.htmlHalálos baleset történt kora reggel Baktalórántházán: egy jármű lesodródott az úttestről, árokba hajtott, a vezetője pedig a helyszínen élet vesztette. NewsOrigoAlvászavarral kezelték a veronai buszbaleset sofőrjét a tragédiakorhttp://www.life.hu/news/20190105-alvaszavarral-kezeltek-a-veronai-buszbaleset-soforjet-a-tragediakor.htmlLassan két éve történt a veronai buszbaleset. Nemrégiben kiderült, hogy a busz sofőrje, V. János kezelés alatt árt a tragédiakor. Így a nyomozóknak azt is meg kellett vizsgálniuk, hogy orvosai esetleg követtek-e el valamilyen mulasztást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.