Baukó Éva egy játék mackó mellett pózolt szinte egy szál semmiben

Forrás: RTL2 -
maci medve dekoltázs játékmaci Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testszínű dresszbe bújt Baukó Éva. A műsorvezető így ölelgette új játék mackóját. A kép nagyon szexire sikerült. 

Nemrégiben ért véget Baukó Éva két évig tartó párkapcsolata. A műsorvezető elárulta, hogy nehéz időszak áll mögötte, az ünnepek sem teltek boldogan, hiszen egyedül volt.

Most egy újabb poszttal örvendeztette meg rajongóit. Ajándékba kapott ugyanis egy hatalmas játék mackót, melyet testszínű dresszbe öltözve ölelget. Mély dekoltázst is villantott a férfiak legnagyobb örömére.

Demcsák Zsuzsát a gyermekei előtt bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsat-a-gyermekei-elott-bantottak.htmlDemcsák Zsuzsa Jakupcsek Gabriella műsorában vallott őszintén arról, hogy bántották a gyermekei előtt. TV + SztárokOrigoAkkorára duzzadtak Kelly Brook keblei, hogy hátfájás miatt orvoshoz kellett fordulniahttp://www.life.hu/sztarok/20190110-akkorara-duzzadtak-kelly-brook-keblei-hogy-hatfajas-miatt-orvoshoz-kellett-fordulnia.htmlA hízástól akkorára duzzadtak Kelly Brook keblei, hogy borzasztó hátfájás kezdte el gyötörni a plus size modellt. Akkor döntötte el, hogy jobban odafigyel az életmódjára. TV + Sztárok--Apró bugyiban villantotta meg formás fenekét Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-apro-bugyiban-villantotta-meg-formas-feneket-rihanna.htmlRihanna falatnyi bugyiban mutatta meg formás fenekét. TV + Sztárok--Pszichopatának nevezte Cristiano Ronaldót volt barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190110-pszichopatanak-nevezte-cristiano-ronaldot-volt-baratnoje.htmlEgy korábbi barátnő állítja, Cristiano Ronaldo egy pszichopata. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újra feltűnik a tévéképernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsa-ujra-feltunik-a-tevekepernyon.htmlDemcsák Zsuzsa egy jó ideje eltűnt a reflektorfényből, de hamarosan újra látható lesz a képernyőn. TV + SztárokOrigoDér Henit kapcsolatba hozták egy bérgyilkossal, mert ugyanaz a családnevükhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-der-henit-kapcsolatba-hoztak-egy-bergyilkossal-mert-ugyanaz-a-csaladnevuk.htmlEgy bérgyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit, ugyanis ugyanaz a családnevük, valamint a születési helyük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.