Szomorú búcsú: egyszerre ketten is távoztak a ValóVilág villájából

ValóVilág 9
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakóknak könnyes búcsút kellett venniük kedvenc patásaiktól. Reni viszont ígéretet tett: a villán kívül is meglátogatja majd Zafírékat.

Azt, hogy a többiek miként reagáltak arra, hogy elviszik a pónikat, a videóban nézheted meg:

ValóVilág9: rengeteget híztak a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-valovilag9-rengeteget-hiztak-a-villalakok-fitt-het.htmlNéhány napja elindult a Fitt hét a Villában, és szinte minden villalakót a frász kerülgetett, mikor kiderült: rá kell állniuk a mérlegre. Voltak nagy rácsodálkozások, azon pedig mi is meglepődtünk, hogy néhány játékos közel, vagy kicsit több mint 10 kilót hízott. Persze az is előfordulhat, hogy a beköltözési súlyukra emlékeznek rosszul. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien így búcsúzott 2018-tólhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-vasvari-vivien-igy-bucsuzott-2018tol-instagram.htmlNagyon jó évet zárt Vasvári Vivien. A luxusfeleség Instagram-posztban mondta el, mit adott neki 2018. TV + SztárokOrigoKiütéses, gátlásos kamaszlány volt Katalin hercegné: egyik barátnője árulta elhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-kiuteses-gatlasos-kamaszlany-volt-katalin-hercegne-egyik-baratnoje-gemma-williamson-arulta-el.htmlEgyik gyerekkori barátnője szerint Katalin hercegné önbizalom-hiányos kislány volt, akit folyton csúfoltak. Olyannyira, hogy a szülei jobbnak látták átíratni a Marlborough College-ba, ahol aztán a sportnak köszönhetően az egész élete megváltozott. TV + Sztárok--Az Instagramon vall a 2018-as évéről Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20181231-az-instagramon-vall-a-2018-everol-karpati-rebeka.htmlTeljesen kizsigerelte magát 2018-ban Kárpáti Rebeka. Azt vallja, kemény év van mögötte. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Greg lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20181231-valovilag9-greg-lett-a-kivalasztott.htmlVasárnap este szavaztak a villalakók, kit nem szeretnének a továbbiakban a játékban látni. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Greg lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20181231-valovilag9-greg-lett-a-kivalasztott.htmlVasárnap este szavaztak a villalakók, kit nem szeretnének a továbbiakban a játékban látni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.