Akkezdet Phiai zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt.

"Eljött az ideje, hogy bejelentsük: 2019-től Akkezdet Phiai útja kettéválik. Több mint húsz év telt el akkezdet óta, felléptünk 15 ember előtt is az elején, és 150.000 előtt is a szólászabadság nevében (...) Örökre meghatározó, semmihez sem hasonlítható húsz év volt" - tették közzé.

Feloszlott az Akkezdet Phiai hiphop formációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlFacebook oldalán jelentette be a Akkezdet Phiai hiphop formáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt.TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg bomba testét az 52 éves Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-furdoruhaban-mutatta-meg-bombatestet-az-52-eves-salma-hayek-szineszno.htmlFürdőruhás képeket töltött fel az Instagram-oldalára a népszerű színésznő, Salma Hayek. A fotókhoz sok kommentár nem is kell, inkább mutatjuk őket. TV + Sztárok--Szomorú búcsú: egyszerre ketten is távoztak a ValóVilág villájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-szomoru-bucsu-egyszerre-ketten-is-tavoztak-a-valovilag-villajabol-a-ponikat-elvittek.htmlA villalakóknak könnyes búcsút kellett venniük kedvenc patásaiktól. Reni viszont ígéretet tett: a villán kívül is meglátogatja majd Zafírékat. TV + SztárokOrigoNem hisznek a rajongói Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-nem-hisznek-rajongoi-curtisnek-lemondott-koncert.htmlTöbb koncert lemondása után a rajongói nehezen hisznek Curtisnek. TV + SztárokOrigoNem 2018 volt a legjobb éve Demcsák Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-nem-a-2018-volt-a-legjobb-eve-demcsak-zsuzsanak-musorvezeto.htmlSzomorúan búcsúztatta az óévet Demcsák Zsuzsa. TV + SztárokOrigoIszak Eszti 2018-as éve nem a legjobban alakulthttp://www.life.hu/sztarok/20190101-iszak-eszti-2018as-eve-nem-a-legjobban-alakult-instagramra-posztolta.htmlA műsorvezetőnő is a közösségi oldalán vetett számot elmúlt egy évéről, bejegyzésében pedig őszintén írt arról, hogyan is telt számára a 2018-as esztendő. Iszak Eszti számára ez az év ugyanis nem minden tekintetben telt úgy, ahogyan ő azt szerette volna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.