Presszóból lopták el Hajós András pénztárcáját: pénz, bankkártya, iratok is benne voltak

Forrás: Marton Szilvia -
pénztárca Hajós András lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András kiakadt, ugyanis valaki ellopta a pénztárcáját szombat délelőtt egy presszóban a Szent István-bazilikánál. A tévés bankkártyái és papírjai is abban voltak, valamint 50 ezer forint is volt nála. "Üzenem a tolvajnak, hogy szégyellje magát, amiért elvitte az egész tárcámat!" - fakadt ki. 

"Fodrászhoz mentem, de mivel ott még várni kellett, átléptem a közeli presszóba egy üdítőre. Elképzelhető, hogy a zsebes itt már figyelt, de azt sem lehet kizárni, hogy a pulton hagytam a brifkót fizetés után. Életszerűtlennek tűnhet, de még nem szoktam össze a tárcámmal, az üzletben pedig nincs térfigyelő, ezért a rejtélyre csak úgy derülhet fény, ha a tolvajt elkapják. Illetve úgy sem, mert nyilván azt fogja mondani, a pulton találta (...) Sosem zavart, hogy néha papírpénzt, személyit, jogsit és bankkártyát is kirántottam a zsebemből, amikor a kezemet kihúztam, de a környezetemben élő hölgyek megelégelték. Nehéz volt megszokni a tárcát, de pár hete már a személyimet és a bankkártyáimat is ebben tartottam. Különös, de szombaton volt az első alkalom, hogy viszonylag nagyobb összeget vittem magammal. Defektes abroncsot kellett rendbe hozatnom, és nem tudtam, lesz-e kártyaleolvasó a gumisnál" - mesélte Hajós a Blikknek, aki a fodrásznál vette észre, hogy hiányzik a tárcája.

Forrás: Marton Szilvia

"A járdán keresgéltem, majd a kukákba is benéztem. Közben megláttam két rendőrt az ünnepi vásárban. Hívtak járőrt, akik hamar ott voltak, és elsőként a presszó mellékhelyiségébe mentek. Jó nyom volt, mert a női vécé padlóján ott hevert a hitelkártyám. Ezen nincs Pay Pass funkció, de addigra minden bankkártyámat letiltottam. A presszóban nincs kamera, de a környéken több is van, és a személyim is be lett riasztva. A rendőrök szerint eredményes lehet a nyomozás" – tette hozzá.

Sokáig rettegett a ráktól Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-sokaig-rettegett-a-raktol-kiraly-viktor-edesanyja-es-ikertestvere-megbetegedese-miatt.htmlKirály Viktor édesanyja és testvére is megküzdött a rákkal, így sokáig ő is félt a gyilkos kórtól. TV + SztárokOrigoTilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri véleménye a kliséajándékokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-tilla-iszak-eszti-horvath-eva-es-marton-adri-velemenye-klise-ajandekokrol.htmlElérkezett a karácsony, az ajándékozás időszaka is. Természetesen klisék nélkül nehéz megúszni a fa alatti bontogatást. A Life.hu arra volt kíváncsi, sztárjainknak mi a véleményük a "szokásos" ajándékokról. Tilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri is elmondták őszintén a véleményüket. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoValóVilág 9: Így kommentálta az RTL Magyarország Csoki kizárásáthttp://www.life.hu/sztarok/20181224-valovilag9-igy-kommentalta-az-rtl-magyarorszag-csoki-kizarasat.htmlAhogy megírtuk, szombaton este Anikó bejelentette, Csokit kizárták a ValóVilág játékából. A kommentelők kiakadtak, sokan szeretnék, ha a fiú visszamehetne a villába. Később Csoki, majd a csatorna is reagált a történtekre. TV + Sztárok--ValóVilág 9: kommentháború Csoki kizárása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181223-valovilag9-kommenthaboru-csoki-kizarasa-miatt-facebook.htmlAhogy megírtuk, Anikó szombaton este bejelentette, hogy VV Csokit azonnali hatállyal kizárták a ValóVilág játékából, ugyanis Zsuzsut megdobta egy éles tárggyal, nevezetesen egy szemöldökcsipesszel, ami a lány arcát találta el. A villalakók heves érzelmekkel reagáltak társuk elvesztésére, a játék Facebook-oldalán pedig a kommentelők is egymásnak estek. A hozzászólásokból válogattunk. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa ezért nem fog karácsonyoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181215-koholak-alexa-ezert-nem-fog-karacsonyozni-csak-show-es-mas-semmi.htmlKoholák Alexa a Csak show és más semmiben való szereplése apropóján adott interjút a Life.hu-nak. Elmesélte, mit nem csinálna soha többé, és azt is elárulta, miért nem karácsonyozik. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.