VV Era a kieséséről beszélt a Life.hu-nak: "megkönnyebbülést érzek"

ValóVilág 9 párbaj VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Era alig több, mint 20 százalékkal esett ki a ValóVilág párbajáról, így már csak nyolcan küzdhetnek a milliókért. Era a Life.hu-nak elmondta, mit gondol a távozásáról, valamint hogy szerinte kellett volna-e szexelnie a nézők nagyobb figyelméért.

Intim fotót posztolt Ördög Nóriról Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-intim-fotot-posztolt-ordog-norirol-nanasi-pal-a-ferje.htmlLenyűgöző fotót készített Ördög Nóráról Izlandon a férje, Nánási Pál egy gőzfürdőben. TV + Sztárok--VV Era nyilatkozott: elmondta, miért esett ki a párbajonhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-vv-era-nyilatkozott-elmondta-miert-esett-ki-a-parbajon-roli-ellen.htmlAhogy megírtuk, a ValóVilág Roli-Era párbajáról a fiú tért vissza győztesen. Erika a kiesése után a BeleValóban Baukó Évának beszélt arról, mit ronthatott el. TV + Sztárok--Nagyon vékony lett Weisz Fanni, a rajongói aggódnak értehttp://www.life.hu/sztarok/20181223-nagyon-vekony-lett-weisz-fanni-rajongoi-aggodnak-erte-pajzsmirigygondokkal-kuzd.htmlMindig is vékony lány volt Weisz Fanni, de egy nemrégiben az Instagramra feltöltött fotóján az eddiginél is soványabb. A rajongói nem is mulasztották el ezt megjegyezni: azt írják, aggódnak érte. TV + SztárokOrigoValóvilág 9: Csokit fizikai bántalmazás miatt kizárták a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-valovilag9-csokit-fizikai-bantalmazas-miatt-kizartak-a-jatekbol.htmlNem először történik, hogy egy játékost hazaküldenek a ValóVilág villájából. Ezúttal Csoki tett olyat, amelynek következtében azonnal el kellett hagynia a játékot. Egy vita hevében Zsuzsuhoz vágott egy szemöldökcsipeszt, amely a szabálykönyv miatt fizikai bántalmazásnak minősül. TV + SztárokOrigoVastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát: interjú a győztesselhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vastag-csaba-nyerte-a-csak-show-es-mas-semmit-musorat-interju-a-gyoztessel.htmlVastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát. Az énekes a Life.hu riporterének arról mesélt, milyen élményeket adott és tapasztalatokat hozott számára a verseny. TV + SztárokOrigoValóVilág: Krisztián pajzán játékra invitálta Csokit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-krisztian-pajzan-jatekra-invitalta-csokit.htmlKrisztián próbára tette Csoki merészségét, ugyanis az olasz csődörnek azt kellett tennie Erával, mint amit Krisztián tett Vivivel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.