Válásáról vallott Pély Barna

Forrás: FEM3 -
házasság Galambos Dorina válás Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 év együttlét után, fél éve szakított Pély Barna és Galambos Dorina. Az egykori házastársak egy közleményben tudatták a hírt a rajongóikkal, azóta egyikük sem szólalt meg a témában. Pély Barna most mégis megtörte a csendet.

A Blikknek adott interjút a zenész, amiben elmesélte, hogy telt az első fél éve a válása óta.

Pély Barna Forrás: FEM3

"Szerintem mindenkinek fontos, hogy bizonyos részeket az életében egyedül éljen meg. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy egyfolytában magányos vagy, hanem azt, hogy magadba kell nézned, hogy jó döntéseket hozz. Nem jó, ha mindig befolyásol valami vagy valaki. Ez a fél év az én fél évem volt, és nagyon élveztem, hogy mindent egyedül dönthetek el, és nem szól bele senki. Persze voltak segítőim. Tanácsadók azért kellenek. (...) Szerintem nagyképű lenne azt kijelenteni, hogy az ember mikor áll készen egy új kapcsolatra, mert általában ezek azok a nagy pillanatok, amikor kiderül, hogy egyáltalán nem. Így 43 évesen az eddigi tapasztalatom az, hogy a legfontosabb dolog, hogy a saját értékeidet és értékrendedet szem előtt tartva próbálj megismerni minél több embert, aki veled hasonlóan gondolkozik. Így olyan közösséget választhatsz magad köré, ami illik hozzád. Persze nagyon fontos, hogy hol nőttél fel, hogy honnan jössz, ezért is mentem el pár napja Esztergomba, a Ferences Gimnáziumba, ahol felnőttem. Remekül éreztem magam, és még ajándékot is kaptam a volt tanáraimtól. Bár a legnagyobb ajándék, amit kaphattam bárkitől, az az életem. Úgyhogy ezúton szeretném üzenni mindenkinek, aki eddig részt vett benne, hogy boldog karácsonyt!" - mondta a lapnak Pély, aki állítása szerint korábban azért regisztrált egy társkeresőre, mert kíváncsi volt rá, hogy az újságok megírják-e. Mivel megírták, ők nyertek.

Konyhafőnök VIP: Király Péter lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20181222-konyhafonok-vip-kiraly-peter-lett-a-gyoztes.htmlHatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője, Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!TV + SztárokOrigoÁlomutazó: Hajdu Steve elárulta, milyen ajándékokkal lepi meg szeretteithttp://www.life.hu/sztarok/20181221-alomutazo-hajdu-steve-elarulta-milyen-ajandekokkal-lepi-meg-szeretteit.htmlBár színészként szinte előadásokkal tölti a szeretet ünnepét, mégis különleges a karácsony Hajdú Steve és felesége életében, hiszen míg a színész magyar, a felesége angol, így a pulyka, valamint a halászlé közt lavíroznak. Steve a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak családi titkokat is elárult a karácsonyozásukról, a többi között azt, hogyan kerül a királynővel kapcsolatba, de az ajándékozásról is beszélt: olyan apróságokkal lepi meg szeretteit, mint egy Ferrari... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVénuszként pózol Stohl Luca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-venuszkent-pozol-stohl-luca.htmlKülönleges montázs készült Stohl Lucáról: egy magyar művész Vénuszként ábrázolta a műsorvezetőt. TV + SztárokOrigoPucér fotót posztolt Kelemen Anna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181221-pucer-fotot-posztolt-kelemen-anna.htmlKelemen Anna ismét a közösségi oldalán pucérkodik. TV + Sztárok--Kiss Ramóna megmutatta szépséghibáját: aprócskák a kisujjaihttp://www.life.hu/sztarok/20181221-kiss-ramona-megmutatta-szepseghibajat-aprocskak-a-kisujjai.htmlKiss Ramóna megmutatta a Reggeli nézőinek a szépséghibáját: szokatlanul rövidek a kisujjai. TV + SztárokOrigoTóth Vera mély dekoltázst villantott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-toth-vera-mely-dekoltazst-villantott.htmlTóth Vera ismét szexi fotóval örvendeztette meg követőit: dögös dekoltázsát mutatta meg. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.