Konyhafőnök VIP: Király Péter lett a győztes

győztes Király Péter Konyhafőnök VIP RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője, Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot.

Hatalmas küzdelmet hozott a Konyhafőnök VIP - A séfek csatájának fináléja, ahol Sárközi Ákos és Rácz Jenő versenyzői, Risztov Éva és Király Péter mérték össze a tudásukat. A finalistáknak három órájuk volt arra, hogy elkészítsék az előételből, főételből és desszertből álló menüjüket. Ehhez segítséget is kaptak, a Konyhafőnök VIP előző szériájából érkeztek hozzájuk segítők: Risztov Éva ételeinek elkészítésben Dobó Ági és Lotfi Begi segítkezett, míg Király Peti kuktái Szabó Simon és Lakatos Márk voltak.

Az elkészült ételeket a már megszokott hármason túl (Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő) a vendégzsűri tagjai, Wossala Rozina, Gáspár Bea és Vajda Pierre is kóstolta. A mentor séfek és az ítészek között is nem egyszer parázs vita alakult ki a versenyzők értékelése során, hiszen a verseny nagyon szoros volt, így a végső döntés meghozatala is komoly feszültséggel járt.


A két versenyző szívét-lelkét és a séfektől megszerzett összes tudását beleadta az elkészült ételekbe, de csak az egyikük nyerhetett. A zsűri döntése alapján Magyarország új Konyhafőnöke és a 10 millió forint nyertese Király Péter lett, a séfek csatáját pedig a mentora, Rácz Jenő séf nyerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.