ValóVilág 9 VV Roli VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. 

Mindenki megdöbbent a villában, amikor Roli megnevezte leendő párbajellenfelét: Erát. Ezúttal két egykori szövetséges csap majd össze a stúdióban. Íme, az indoklás, amiért a szőke lányra került a kendő:

Harmadik mellbimbó és hiányzó ujj: a sztárok sem tökéletesekhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-harmadik-mellbimbo-es-hianyzo-ujj-a-sztarok-sem-tokeletesek.htmlHabár a sztárokat többnyire csillogó sminkben és tökéletes öltözékben láthatjuk, ők is csak halandó emberek, akiknek a teste pontosan annyira tökéletlen, mint bárki másé. Van, akinek egy ujjperce hiányzik, másnak pedig eggyel több mellbimbója van, mint kellene. Íme, azok a sztárok, akik nem titkolják, hogy nem hibátlanok. TV + SztárokOrigoMádai Vivien megmutatta a ráncait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-madai-vivien-megmutatta-a-rancait.htmlMádai Vivien az Instagram-oldalán büszkén mutatta meg az igazi arcát: szereti a ráncait. TV + Sztárok--Palya Bea új lemezével dolgozta fel a válással járó fájdalmakathttp://www.life.hu/sztarok/20181219-palya-bea-uj-lemezevel-dolgozta-fel-a-valassal-jaro-fajdalmakat.htmlPalya Bea a válását éppúgy dolgozta fel, mint a legtöbb igazán jelentős eseményt az életében: dalokat írt. A számaiba pedig minden fájdalmat belesűrített, ami egy kapcsolat végével jár. TV + Sztárok--Curtis a közösségi oldalán reagált: nem hagyta cserben az árva gyermekekethttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-a-kozossegi-oldalan-reagalt-nem-hagyta-cserben-az-arva-gyermekeket.htmlCurtis a közösségi oldalán reagált arra, miért is nem ment el egy árva gyermekek számára rendezett karácsonyi programra, ahol ő lett volna a sztárvendég. TV + Sztárok--VV Krisztián még ebben a hidegben is képes félmeztelenül mászkálni: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-vv-krisztian-meg-ebben-a-hidegben-is-kepes-felmeztelenul-maszkalni.htmlVV Krisztián szereti mutogatni kidolgozott felsőtestét, és ettől a hideg sem tarthatja vissza. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-emily-ratajkowski-felemztelenul-pozol.htmlEmily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.