Tolvai Reni rajongói az énekesnő védelmére keltek: Stohl durván beszólt neki

Forrás: TV2 -
rajongók Stohl András beszólás Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Renit védelmükbe vették a kommentelők, miután Stohl András csúnyán beszólt neki. 

Tolvai Reni rajongói még most sem tudták túltenni magukat azon, hogy Stohl András milyen csúnyán beszólt Reninek a Sztárban Sztárban. A zsűritagok általában sem voltak túlságosan kedvesek az énekesnővel, utalgattak a súlyára is, ám ez a mondat kiverte a biztosítékot. A Ripost szerint azt mondta a színész az énekesnőnek azután, hogy Végvári Ádámnak öltözve énekelt, hogy jobb férfi, mint amilyen nő.

Tolvai Renit megvédték a kommentelők Forrás: TV2

Így reagáltak a kommentelők:

  • „Hagyjad! Bunkó volt nagyon, én is csak néztem! De te egy gyönyörű, csinos, tehetséges nő vagy! Gratulálok! És ne foglalkozz vele! Nincs igaza!!”
  • „Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani?!”
  • „Ez a Stohl beszólás durva volt.”
ValóVilág 9: VV Reni nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag-9-vv-reni-nem-birta-tovabb-a-megprobaltatasokat-sirva-fakadt.htmlKülönböző feladatokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, és Reni szerepelt a legrosszabbul: ki is borult az értékelések után. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStohl András ezzel a fotóval búcsúzott a Sztárban Sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-stohl-andras-ezzel-a-fotoval-bucsuzott-a-sztarban-sztartol.htmlStohl András egy fotóval búcsúzott el közösségi oldalán a Sztárban Sztártól és a tévénézőktől. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla megvillantotta kőkemény fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-labancz-lilla-megvillantotta-kokemeny-feneket.htmlLabancz Lilla ismét megvillantotta híressé vált idomait. TV + Sztárok--Labancz Lilla megvillantotta kőkemény fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-labancz-lilla-megvillantotta-kokemeny-feneket.htmlLabancz Lilla ismét megvillantotta híressé vált idomait. TV + Sztárok--Sári Évi szerelme 10 évvel fiatalabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sari-evi-szerelme-10-evvel-fiatalabb-nala.htmlSári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel fiatalabb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők ebből semmit nem éreznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.