Kállay-Saunders András feljelent egy budapesti kutyatulajdonost

kutya Kállay-Saunders András feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András feljelenti azt a kutyatulajdonost, aki szörnyű körülmények között tenyészt állatokat Váci utcai otthonában.

Kállay-Saunders András két hete talált egy elkóborolt kutyát, akit magához is vett addig, amíg elő nem került a gazdája. Az énekes azonban teljesen megdöbbent azon, amit a gazda Váci utcai otthonában látott: az illető szörnyű körülmények között tartja és tenyészti az állatokat. A kutyusok gyakran kiszöknek az utcára, láthatóan félnek és éhesek is lehetnek, hiszen élelem után kutatnak.

András most úgy döntött, feljelentést tesz a gazda ellen, mert elítéli azt, ahogyan az illető az állatokkal bánik – számolt be róla a Ripost.

Az énekes egyébként maga is kutyatulajdonos, barátnőjével, Tolvai Renivel közösen van egy kiskutyájuk, aki a Luxi névre hallgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.