Schobert Norbi és Burján Szafi között kitört a háború a visszahívási botrány miatt

Forrás: TV2, Facebook/Szafi Reform & Szafi Free életmód, receptek -
visszahívás harc zabpehely Schobert Norbi Burján Szafi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szennyezett zabalapú termékeket hívott vissza a Nébih, a problémás termékek között voltak Szafi készítményeiből is. A visszahívást természetesen Norbi nem hagyta szó nélkül, így alakult ki köztük az adok-kapok.

Szennyezett zabkásákat, zabpelyheket és egyéb zabalapú termékeket hívott vissza a Nébih, méghozzá azért, mert a tesztek során határérték feletti, penészgomba eredetű mikotoxint találtak a termékekben.

Mik a mikotoxinok?

A mikotoxinok egyes penészgombák által termelt anyagok, amelyek a legerősebb természetes módon képződő méreganyagok. Megbetegítő hatásaik eltérőek, de vannak köztük olyanok, amelyeknek rendszeres fogyasztása komoly károsodásokat okozhat. Befolyásolhatják a növekedést, szaporodást, egyes mikotoxinok pedig – szintén rendszeres fogyasztás esetén - súlyos késői szövődményeket, vese-, májbetegséget, daganatos megbetegedéseket is okozhatnak.

A visszahívott termékek között Szafi készítményei közül több is volt, de nem ő vásárolt egyedül attól az angliai beszállítótól, akinek a termékei problémásak voltak.

A harc Norbi és Szafi között a visszahívás hírének elterjedése után kezdődött.

Schobert Norbi és Burján Szafi között kitört a háború a visszahívási botrány miatt Forrás: TV2, Facebook/Szafi Reform & Szafi Free életmód, receptek

Szafi és férje, aki az üzemüket vezeti, egy videóban tájékoztatták az eseményekről a vásárlóikat, emellett arról is szót ejtettek, hogy a „konkurencia rákapott" az ügyre, és sok álhír jelent meg velük kapcsolatban.

Utaltak arra, hogy Norbi azért szállt rájuk, mert veszélyes versenytársnak tartja őket.

Azt pedig leszögezték, hogy nem régóta dolgoznak ezzel a beszállítóval, ami azt jelenti, hogy nem jöhet szóba túlzott fogyasztás a szennyezett termékekből.

Az üzleti világban ez a könnyes szemmel beülünk, és csinálunk egy ellenségképet, például a Norbit vagy valaki mást, ez nem jó, és nem normális dolog.

Természetesen erre is reagált Szafi, és kilátásba helyezte, hogy ezek után megteszik a szükséges jogi lépéseket.

Radics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-emily-ratajkowski-felemztelenul-pozol.htmlEmily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. TV + SztárokOrigoMelegpornós múltjáról vallott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-melegpornos-multjarol-vallott-vv-krisztian.htmlVV Krisztián nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt melegpornóval kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoÁbel Anita teljen átalakult: kívülről és belülről is megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-abel-anita-teljen-atalakult-kivulrol-es-belulrol-is-megvaltozott.htmlÁbel Anita komoly változásokon ment át 2018-ban. Szakmai és magánéletében is fontos döntéseket hozott meg, emellett kívülről és belülről is átalakult. TV + Sztárok--Curtis cserbenhagyott 300 állami gondozott gyereket: nem jelent meg egy leszervezett rendezvényenhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-cserbenhagyott-300-allami-gondozott-gyereket-nem-jelent-meg-egy-leszervezett-rendezvenyen.htmlCurtis 300 árva gyereket hagyott cserben, amikor nem jelent meg egy leszervezett karácsonyi ünnepségen... TV + Sztárok--Ambrus Attilát elítélte a bíróság: ittas vezetés miatt bevonták a jogsiját, és pénzbüntetést is kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-ambrus-attilat-elitelte-a-birosag-ittas-vezetes-miatt-bevontak-a-jogsijat-es-penzbuntetest-is-kapott.htmlAmbrus Attila jogosítványát júniusban ittas vezetés miatt elvették a rendőrök. A bíróság pedig a napokban döntött az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.