Pénzesőt zúdított a hongkongi járókelőkre egy férfi

pénz tömeg hisztéria pénzeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodával határos, hogy senki sem sérült meg akkor, amikor egy fiatal milliárdos, Wong Ching pénzesőt zúdított Hongkong egyik forgalmas kereszteződésében a járókelőkre. Mint mondta: nem ez volt az utolsó ilyen akciója. 

A szegényeken akart segíteni, ezért Hongkong egyik forgalmas kereszteződésében pénzesőt zúdított a járókelőkre a fiatal milliárdos, Wong Ching. A férfi azt is elárulta, hogy nem ez volt az utolsó ilyen akciója – írja az Scmp.com.

Az akciót természetesen videóra is vették. Ching egy beszédet is tartott a pénzeső előtt, majd a tetőről hullani kezdtek a hongkongi százdollárosok. A rendőrök figyelmeztették az embereket, hogy ne szedjék fel őket, ám ez sokakat nem akadályozott meg. A rend őrei nagyjából 500 hongkongi dollárnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze.

Csoda, hogy nem tört ki tömeghisztéria, és senki nem sérült meg. Ettől függetlenül még megbírságolhatják a férfit a közrend megzavarásáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.