Ennyire izmos Pirner Alma férjének teste: fotó

fotó izom edzés kockahas Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma férje az utóbbi években 10 kilót szedett magára, de nem hízott meg, hanem izmosodott. Elképesztően néz ki a teste.

Nem csak a rúdtáncos Pirner Alma figyel oda az alakjára, férje, Attila is egészséges életmódot folytat. A házaspár rendre hangsúlyozza, mindig is fontosnak tartották, hogy a házasságkötés után se tunyuljanak el. A férfi esküvőjük óta tíz kilót szedett magára, de nem hájat, hanem izmot. Teste elképesztően kidolgozott, ezt egy közös családi fotón is megmutatta a közösségi oldalon.

Nem törvényszerű, hogy ha valaki együtt van valakivel, és születik egy gyermekük, akkor el kell, hogy tunyuljanak a párok egymás mellett. Lehet még egészségesebben is élni, mint korábban! A férjem tíz kilót hízott, mióta velem van, de izomban! Attól függetlenül, hogy apuka lett, nem aputeste lett, hanem sportos alakja” – idézi Alma szavait a FEM3 Caféból a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.