A Dunába zuhant autójával és meghalt Anca Pop román énekesnő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Duna Románia baleset énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóbaleset következtében 33 éves korában életét vesztette Anca Pop román popénekesnő.

Anca Pop épp a szüleihez indult autójával, amikor a DN 57-es jelzésű úton tragikus baleset érte. A csúszós aszfalton járművével megcsúszott, a Dunába zuhant és megfulladt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – írja a Maszol.

Az énekesnő Kanadában nevelkedett, 2008-ban tért vissza Romániába. Ismertté azután vált, hogy együttműködött Goran Bregoviccsal. Nemcsak énekhangjára, hanem szépségére is hamar felfigyeltek, szerepelt a Playboyban is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#guanyin

Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic) által megosztott bejegyzés,

Sandra Bullock akár 20 évet is letagadhatna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-sandra-bullock-akar-20-eves-is-letagadhatna.htmlNem tudjuk, mit csinált magával Sandra Bullock, de varázslatosan néz ki. A színésznő arca olyan sima, mint 20 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Így nézett ki Amy Winehouse utolsó, belgrádi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-igy-nezett-ki-amy-winehouse-utolso-belgradi-koncertjen.htmlDorg- és alkoholfüggőségben szenvedett a 2011-ben elhunyt énekesnő, Amy Winehouse. Utolsó koncertjén már főként a vokál énekelt helyette. TV + Sztárok--Brooklyn Beckham megmutatta új barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-brooklyn-beckham-megmutatta-uj-baratnojet.htmlBrooklyn Beckham végre mindenkinek megmutatta új barátnőjét: íme, Hana Cross. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Csoki összeomlott, fontolgatja, hogy a feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20181218-valovilag-9-csoki-osszeomlott-fontolgatja-hogy-a-feladja-a-jatekot.htmlEgyre csak telnek a napok a ValóVilág 9 valóságshow-ján, ezt pedig Csoki kissé nehezen viseli. Hiányzik a megszokott élete, megfordult a fejében, hogy feladja a játékot. TV + SztárokOrigoMádai Vivien búcsút vett a nézőktől: idén már nem dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-madai-vivien-bucsut-vett-a-nezoktol-iden-mar-nem-dolgozik.htmlMádai Vivien elbúcsúzott a TV2 nézőitől: ezzel a fotóval köszönt el a Mokkától, idén ugyanis már nem dolgozik. TV + Sztárok--Palvin Barbi fehérneműs fotóval tudatta, hogy Magyarországon karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-palvin-barbi-fehernemus-fotoval-tudatta-hogy-magyarorszagon-karacsonyozik.htmlPalvin Barbi itthon tölti a karácsonyt, ezt egy dögös, fehérneműs fotóval tudatta a rajongóival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.