Nem tudták eloltani a tüzet a Sztárban Sztár stúdiójában, tűzoltót hívtak

Sztárban sztár tűzoltó Völgyesi Gabi oltás tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi produkciója után az egyik tüzes látványelem nem aludt ki, félő volt, hogy valami baj lesz. Tűzoltóknak kellett közbeavatkozni. 

Az Igazából szerelem című filmből személyesítette meg Billy Macket Völgyesi Gabi a Sztárban Sztár színpadán.

A produkció egy tüzes látványelemet is tartalmazott, ami sehogysem akart kialudni. Négyből kettő sokáig égett, a technikusok nem tudták megoldani a problémát, percekig küszködtek vele az élő show-ban. Végül a tűzoltóknak kellett segíteniük – írja a Ripost.

Sebestyén Balázs szívesen részt venne egy vadászatonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sebestyen-balazs-szivesen-reszt-venne-egy-vadaszaton.htmlSebestyén Balázs hajlandó volna árnyalni a vadászokról alkotott véleményét, méghozzá úgy, hogy elmegy egyszer gyermekével együtt egy vadászatra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLabancz Lilla feneke még a karácsonyfa mellett is elvonja a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-labancz-lilla-feneke-meg-a-karacsonyfa-mellett-is-elvonja-a-figyelmet-foto.htmlLabancz Lilla olyan kerek feneket villantott, amilyen nincs is...TV + SztárokOrigoSári Évi lett a második a Sztárban sztár hatodik szériájának döntőjében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sari-evi-lett-a-masodik-a-sztarban-sztar-hatodik-szeriajanak-dontojebenvideo.htmlMinden zsűritag Sári Évit akarta győztesnek a Sztárban sztárban, mégis Freddie győzött.TV + SztárokOrigoÍgy énekli John Lennon fia, Sean Lennon az édesapja karácsonyi daláthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-igy-enekli-john-lennon-fia-sean-lennon-az-edesapja-karacsonyi-dalat.htmlSean Lennon a Saturday Night Live show vendége volt, ahol több híres énekessel együtt énekelte el édesapja, John Lennon híres karácsonyi dalát, a Happy Christmast. TV + SztárokOrigoEnnyivel drágul a hal karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/20181216-ennyivel-dragul-a-hal-karacsonyra.htmlElegendő hal lesz az idén az ünnepekre a közepesnek mondható haltermés ellenére. Az árak tavalyhoz képest csak mintegy 5-7 százalékkal emelkednek - közölte a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-Hal) szóvivője. TV + SztárokOrigoX-Faktor: állást kell keresnie 2018 legjobb női hangjának, Tamáska Gabriellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181216-xfaktor-allast-kell-keresnie-2018-legjobb-noi-hangjanak-tamaska-gabriellanak.htmlGáspár Laci mentoráltja, Tamáska Gabi lett a 2018-as év női hangja az X-Faktorban. Gabi a további terveiről mesélt, valamint azt is elemezgette, vajon ha kommunikatívabb lett volna a műsorban, könnyebben befogadják-e őt a nézők. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.