Michael Schumacher ápolása több mint heti 17 millióba kerül

Forrás: AFP/Torsten Blackwood -
Michael Schumacher állapot ápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher állapotáról nehéz biztos információkat összeszedni, de a legfrissebb hírek szerint a Genfi-tó partján gyógyul, és állandó ápolásra szorul. 

Öt évvel ezelőtt egy síbaleset veszélybe sodorta Michael Schumacher életét, azóta tulajdonképpen csak apró információkat kapnak a rajongók arról, hogy tulajdonképpen milyen állapotban is van a hétszeres világbajnok autóversenyző. Eközben rengeteg pletyka kering Schumacherről, amelyeknek többségéről rendre kiderül, hogy egy szó sem igaz belőlük.

Michael Schumacher nincs ágyhoz kötve Forrás: AFP/Torsten Blackwood

Habár például elterjedt az a hír is, hogy Michael Schumachert Amerikában kezelik majd, a Daily Mail információi szerint a Forma–1-es legenda a Genfi-tó partján lévő villában van, ezt a pilóta apja is megerősítette. Az is kiderült, hogy Michael Schumacher nincs ágyhoz kötve, és nem lógnak belőle csövek, de állandó ápolásra és sok terápiára szorul. Kezelése állítólag hetente több mint 50 ezer fontba kerül, vagyis átszámítva több mint 17 millió forintba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.