Mariah Carey hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt

mell karácsony alak dekoltázs Mariah Carey szépség kebel csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen szexi képpel rukkolt elő Instagram-oldalán Mariah Carey énekesnő. Szinte semmi más egyébre nem lehet figyelni, csakis a dekoltázsára. 

Karácsonyi partira volt hivatalos a világhírű énekesnő, Mariah Carey. Nemrégiben írtunk róla, hogy úgy tűnik, úrrá lett a súlyproblémáin, csodás alakkal tündököl.

Most egy szexi fekete, flitterekkel borított koktélruhát választott az eseményre, amely nemcsak telt csípőjét és karcsú derekát emelte ki, hanem a dekoltázsát is. Az énekesnő keblei ugyanis majd' kibuggyantak a ruhából. A férfirajongói bizonyára hálásak a fotóért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

End of tour holiday party in Madrid!

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Harvey Weinstein azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szelhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-harvey-weinstein-azzal-dicsekedett-hogy-lefekudt-jennifer-lawrence-szel.htmlEgy színésznő azt állítja, Harvey Weinstein többször is zaklatta őt, egy alkalommal például bement hozzá, miközben a nő a mosdóban volt és önkielégítést végzett előtte. A producer állítólag azzal is dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szel. TV + Sztárok--Michael Schumacher ápolása több mint heti 17 millióba kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-michael-schumacher-apolasa-tobb-mint-heti-17-millioba-kerul.htmlMichael Schumacher állapotáról nehéz biztos információkat összeszedni, de a legfrisebb hírek szerint a Genfi-tó partján gyógyul, és állandó ápolásra szorul. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Vivi zokogásban tört ki, miután kiderült, VV Krisztián esett ki a párbajbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-vv-vivi-zokogasban-tort-ki-miutan-kiderult-vv-krisztian-esett-ki-a-parbajon.htmlVV Krisztián számításai nem jöttek be, csúnyán alulmaradt a párbajban Adrival szemben. VV Vivi így ismét magára maradt: teljesen összetört, amikor megtudta, hogy ki nyerte a küzdelmet. TV + SztárokOrigoHarry herceg nem megy el a családi vadászatra felesége kérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20181217-harry-herceg-nem-megy-el-a-csaladi-vadaszatra-felesege-keresere.htmlA brit királyi család minden évben fácánvadászatot kart karácsonykor. Harry herceg 20 éve vesz részt a családi hagyomány őrzésében, ám idén Meghan hercegné kedvéért kihagyja az eseményt. A hercegné ugyanis mélyen elítéli a vadászatot. TV + Sztárok--Exkluzív interjú a Sztárban Sztár győztesével, Freddie-vel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-exkluziv-interju-a-sztarban-sztar-gyoztesevel-freddie-vel-video.htmlVéget ért a TV2 vasárnapi házibulija, vagyis a Sztárban Sztár, a győztes pedig Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie lett. Az énekes a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak árulta el, bízott-e a sikerben, és azt is elmondta, mi a legnagyobb ajándék, amit a műsortól kapott, de a zsűri értékelését is véleményezte. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár: Majka kiakadt, amiért Völgyesi Gabi csak harmadik letthttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sztarban-sztar-majka-kiakadt-amiert-volgyesi-gabi-csak-harmadik-lett.htmlMajka nem tudta magában tartani a véleményét, amikor kiderült, hogy Völgyesi Gabi harmadik lett a Sztárban Sztár versenyében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.