Harry herceg nem megy el a családi vadászatra felesége kérésére

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
házasság vadászat királyi család Meghan hercegné Vilmos herceg hagyomány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család minden évben fácánvadászatot kart karácsonykor. Harry herceg 20 éve vesz részt a családi hagyomány őrzésében, ám idén Meghan hercegné kedvéért kihagyja az eseményt. A hercegné ugyanis mélyen elítéli a vadászatot. 

Vilmos és Harry herceg is minden évben részt vesz a királyi család hagyományos fácánvadászatán édesapjukkal, Károly herceggel együtt. Harry azonban idén úgy döntött, felesége kérésére, hogy nem megy el Sandringhambe. Meghan hercegné ugyanis mélyen elítéli a vadászatot.

Mélyülhet a szakadék a két pár között Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A Daily Mail szeirnt a bennfentesek attól tartanak, hogy ez szakadékot képezhet Vilmos és Harry között. Hiszen ez a program arra is szolgált, hogy erősödjön közöttük a testvéri kötelék. Azt is elárulták, hogy Harry herceg nagyon megváltozott, mióta Meghan az életébe lépett.

Arról is tudni lehet, hogy amikor elutaztak legjobb barátja, Tom Inskip esküvőjére, akkor Harry és Meghan voltak az elsők, akik a partiról visszavonultak a szobájukba.

Sztárban sztár: Majka, Papp Szabi és Stohl András elestek a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sztarban-sztar-majka-papp-szabi-es-stohl-andras-elestek-a-szinpadon.htmlHatalmas pofára eséssel indult a Sztárban sztár utolsó adása: Majka, Papp Szabi és Stohl András zakóztak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Adri nyerte a párbajt, Krisztián kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20181217-valovilag-9-vv-adri-nyerte-a-parbajt-krisztian-kiesett.htmlMagára tetette a jeleket VV Krisztián, úgy tűnt, biztos benne, hogy ő tér vissza a villába a párbaj után. VV Adrit hívta ki, ám végül a lányt szavazták vissza a nézők. TV + Sztárok--Nem tudták eloltani a tüzet a Sztárban Sztár stúdiójában, tűzoltót hívtakhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-nem-tudtak-eloltani-a-tuzet-a-sztarban-sztar-studiojaban-tuzoltot-hivtak.htmlVölgyesi Gabi produkciója után az egyik tüzes látványelem nem aludt ki, félő volt, hogy valami baj lesz. Tűzoltóknak kellett közbeavatkozni. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs szívesen részt venne egy vadászatonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sebestyen-balazs-szivesen-reszt-venne-egy-vadaszaton.htmlSebestyén Balázs hajlandó volna árnyalni a vadászokról alkotott véleményét, méghozzá úgy, hogy elmegy egyszer gyermekével együtt egy vadászatra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLabancz Lilla feneke még a karácsonyfáról is elvonja a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-labancz-lilla-feneke-meg-a-karacsonyfa-mellett-is-elvonja-a-figyelmet-foto.htmlLabancz Lilla olyan kerek feneket villantott, amilyen nincs is... TV + SztárokOrigoSári Évi lett a második a Sztárban Sztár hatodik szériájának döntőjében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sari-evi-lett-a-masodik-a-sztarban-sztar-hatodik-szeriajanak-dontojebenvideo.htmlMinden zsűritag Sári Évit akarta győztesnek a Sztárban sztárban, mégis Freddie győzött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.