Nánási Pál a korábbi házasságáról vallott

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
házasság válás Nánási Pál család vallomás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál őszintén vallott a korábbi házasságáról és válásáról.

Az ország egyik legkedveltebb sztárpárjának számít Ördög Nóra és Nánási Pál. Azt azonban kevesen tudják, hogy korábban mindketten voltak már házasok. Kiderült, hogy még a kis Micinek és Vencinek sem beszéltek erről. A népszerű fotós Palya Bea videoblogjában azt mondta, ha elég idősek lesznek hozzá a gyerekek, mindent elmesélnek majd nekik.

Ördög Nóra és Nánási Pál hamarosan elmondják gyerekeiknek, hogy korábban már voltak házasok Fotó: M. Schmidt János/Origo

Nánási Pál vallott korábbi házasságról is. Elmondta, egy kicsit hibásnak érzi magát azért, mert véget ért a kapcsolat.

Nekem az előző életemben ez volt az egyik, amit elrontottam... Én mentem előre, a párom, akivel szorosan együtt dolgoztunk, nem jött velem ezen az úton, hanem maradt a háttérben. Kicsit az én hibám, mert azt hittem, hogy ez így oké. (...) Pont azok a hibák készítettek fel erre a kapcsolatra. Megtanultam, hogy sokkal jobban kell egymásra figyelni. Az egyensúlynak meg kell lennie, nyilván a láthatóság, de én inkább a sikerélmények egyensúlyára gondolok. Ha valakinek a háttérben támasztani kell a falat, hogy az álljon, az borzasztóan frusztráló" – idézi Nánási szavait a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.