Keresztes Ildikó mindent tisztázni szeretne maga körül, változtat az életén

élet életszemlélet Keresztes Ildikó karrier változtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már csak azokat a személyeket szeretné a környezetében tudni Keresztes Ildikó énekesnő, akik méltóak erre. Úgy érzi, változtatnia kell az életén, szeretné jól érezni magát. 

"Most jutottam el abba a periódusomba, amikor le akarok tisztázni mindent magam körül, és új abroszt akarok húzni az életem asztalára. Mostantól kezdve csak azokat az embereket akarom megtartani magam mellett, akik méltóak, és emberileg is olyanok" - idézi a Ripost Keresztes Ildikó a Sepsi Rádiónak adott interjúját.

Keresztes Ildikó változást szeretne Fotó: Mudra László - Origo

Az énekesnő elhatározta, hogy változtat az életén. "Szeretnék úgy élni, hogy minden percemben jól érezzem magam. Az ember olyan, mint egy szemeteszsák, telik, telik, aztán kiborul. Ha ezt a zsákot összekötöd, nem fog újra megtelni szennyel" - mondta Keresztes Ildikó, aki szeretné a kezébe venni az irányítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.