Dér Heni újra szingli: az énekesnő nem nyilatkozik a magánéletéről

Forrás: Instagram -
szerelem Dér Heni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, népszerű politikus volt Dér Heni szerelme, ám úgy tudni, a férfi azóta már új párra talált, a Barátok köztből is ismert énekesnő, Pataki Szilvia személyében. Azt nem tudni, mi a szakítás oka, de a férfi a Facebook-oldaláról a Dér Henivel készült képeket leszedte. 

A friss párt egyébként a Bors olvasója szúrta ki: ugyanis a politikus november 20-án a 40. születésnapját ünneplő Győri Nemzeti Színház gálaestjén már a Barátok köztből is ismert színésznő, Pataki Szilvia oldalán jelent meg.

Forrás: Instagram

"Most sem nyilatkozom a magánéletemről, ahogy eddig sem magyarázkodtam soha ezzel kapcsolatban. Köszönöm az olvasóknak, hogy ennyire buzgók, ha én úgy döntök, hogy a magánéletemmel kapcsolatban közölnivalóm van, akkor majd így fogok tenni. Kombinálni bárki tud" - válaszolta a napilap kérdésére az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.