Viaszfigurákon mutatták meg, milyen lehet Harry herceg és Meghan hercegné karácsonya

karácsonyi pulcsi karácsony Sussex hercegnéje Meghan hercegné ünnep Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem újdonság, hogy Harry herceg és Meghan hercegné viaszmásait is láthatjuk világszerte Madame Tussauds panoptikumában. Most a berlini tárlaton azt is megmutatták, milyen lehet a hercegi pár karácsonya. 

Csúnya karácsonyi pulcsik, sok poén, díszek és persze babapocak – valahogy ezek lehetnek a kellékei Harry herceg és Meghan hercegné karácsonyának, amikor kettesben vannak. Legalábbis így képzelik el a berlini Madame Tussauds panoptikumban.

Meghan hercegné és Harry herceg viaszfigurája karácsonyozik Forrás: Getty Images

A hercegi párról ugyanis olyan viaszfigurák készültek, ahol éppen karácsonyoznak. A figurákat nagyon viccesen, mégis ízlésesen rendezték el a mesés karácsonyi díszletben. Valljuk be, el tudjuk képzelni, hogy Sussex hercege és hercegnéje ilyen felszabadult lehet, amikor kettesben ünnepelnek.

Meghitt pillanatokból sincs hiány a viaszfiguráknál Forrás: Getty Images

Még azt is megmutatják, milyen, amikor Meghan hercegné nehezen tud felkelni az egyre nagyobb babapocakjától.

A hercegi pár és a babapocak Forrás: Getty Images

Sári Évi a Sztárban sztár döntőjére készül: kopaszon mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-sari-evi-a-sztarban-sztar-dontojere-keszul-kopaszon-mutatta-meg-magat.htmlSári Évi az egyik legeredményesebb versenyzője a Sztárban sztár jelenleg futó szériájána. Nem is csoda, hiszen mindent gőzerővel csinál a szexi énekes-színésznő: ezúttal a kopaszságot is bevállalta.TV + SztárokOrigoDietz Gusztáv, Laky Zsuzsi sportoló férje heroinfüggő volthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-gusztav-laky-zsuzsi-sportolo-ferje-heroinfuggo-volt.htmlLaky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv nyerték a Legbátrabb páros című műsor második szériáját.A küzdősportokat űző, edzőként dolgozó férfi kemény múltjáról vallott...TV + SztárokOrigoFiatal szerelméről vallott Pártos Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20181212-fiatal-szerelmerol-vallott-partos-csilla.htmlPártos Csilla a családi viszály kellős közepén esett szerelembe fiatal ügyvédjével, Danival. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Csoki majdnem kizáratta magát a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-valovilag-9-csoki-majdnem-kizaratta-magat-a-jatekbol.htmlMeggondolatlan volt VV Csoki, aki dühében egy vizespalackot vágott VV Greghez a ValóVilág 9 villájában. Szerencsére nem találta el, mert azért valószínűleg kizárták volna a játékból. TV + Sztárok--Combfixben vonaglik Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-combfixben-vonaglik-rihanna.htmlSzexi fotót posztolt Rihanna: hiányos öltözetben vonaglik egy széken. TV + Sztárok--Sara Sampaio modell átlátszó felsője alá elfelejtett melltartót húzni: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181212-sara-sampaio-modell-atlatszo-felsoje-ala-elfelejtett-melltartot-venni.htmlSara Sampaio melltartó nélkül jelent meg egy díjátadón. A mellbimbóit mindenki láthatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.