Dietz Guszti szerint Berki Krisztián nem építi, rombolja a testét

Katona Renáta A legbátrabb páros házasság Laky Zsuzsi Berki Mazsi verseny testépítés sport Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdött A legbátrabb páros döntőjében Dietz Guszti és Laky Zsuzsi. Végül a szépségkirálynő és férje kerültek ki győztesen, most Guszti elmondta, miért győzhette le Berkit és azt is, miért ajánlotta fel neki a nyereménye egy részét. 

Ahogy mi is megírtuk: Dietz Guszti és Laky Zsuzsi nyerte meg A legbátrabb páros című műsor második évadát. Berki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdöttek, ahol sokan talán inkább Berki győzelmét várták. A 115 kilós testépítő a 95 kilós ketrecharcossal csapott össze.

Berkiéknek volt egy nap pihenőjük, míg Laky Zsuzsiék akkor is versenyeztek. Dietz Guszti rettentően kifárasztotta Berkit, aki a feladat végén percekig csak feküdt – írja a Bors.

„Azt fogják rám mondani, hogy ez az izomtömeg, ami rajtam van, látványpékség” – bizonygatta még a döntő előtt Berki a feleségének.

A lap megkérdezte Laky Zsuzsi férjét is, hogyan élte meg a döntőt és a győzelmet. „Az együtt töltött hetek alatt nagyon is megláttam Berki Krisztiánban az embert. Ő legbelül egy sérült, nagy orrú kisfiú, akit csúfoltak és aki még mindig ott lakik benne. Teljesen tudatosan építette fel ezt a morózus formát, aki lett. Ha nincs körülötte kamera, lehet vele beszélgetni, gondolkodó, de nem túl érzelmes ember. A nyereményünk egy részét egyébként felajánlottam neki egy önismereti tréningre, de még nem jelentkezett, hogy elfogadja-e” – árulta el Laky Zsuzsi férje.

Guszti úgy látja, hogy Mazsi vitte a párosukat a hátán. Majd tovább folytatta Berkiről alkotott véleményének ismertetését: „Önmagát testépítőnek nevezi, de szerintem inkább rombolás, amit a testével végez. Meg van róla győződve, hogy mindig a helyzet magaslatán áll, holott közel sem” – fogalmazott Dietz Guszti.

Viaszfigurákon mutatták meg, milyen lehet Harry herceg és Meghan hercegné karácsonyahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-viaszfigurakon-mutattak-meg-milyen-lehet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-karacsonya.htmlNem újdonság, hogy Harry herceg és Meghan hercegné viaszmásait is láthatjuk világszerte Madame Tussauds panoptikumában. Most a berlini tárlaton azt is megmutatták, milyen lehet a hercegi pár karácsonya. TV + Sztárok--VV Era bevallotta, hogy Hunorba szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-vv-era-bevallotta-hogy-hunorba-szerelmes-video.htmlVV Era ittasan vallotta be VV Csokinak, hogy Hunorba szerelmes.TV + SztárokOrigoSári Évi a Sztárban sztár döntőjére készül: kopaszon mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-sari-evi-a-sztarban-sztar-dontojere-keszul-kopaszon-mutatta-meg-magat.htmlSári Évi az egyik legeredményesebb versenyzője a Sztárban sztár jelenleg futó szériájána. Nem is csoda, hiszen mindent gőzerővel csinál a szexi énekes-színésznő: ezúttal a kopaszságot is bevállalta.TV + SztárokOrigoDietz Gusztáv, Laky Zsuzsi sportoló férje heroinfüggő volthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-gusztav-laky-zsuzsi-sportolo-ferje-heroinfuggo-volt.htmlLaky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv nyerték a Legbátrabb páros című műsor második szériáját.A küzdősportokat űző, edzőként dolgozó férfi kemény múltjáról vallott...TV + SztárokOrigoFiatal szerelméről vallott Pártos Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20181212-fiatal-szerelmerol-vallott-partos-csilla.htmlPártos Csilla a családi viszály kellős közepén esett szerelembe fiatal ügyvédjével, Danival. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Csoki majdnem kizáratta magát a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-valovilag-9-csoki-majdnem-kizaratta-magat-a-jatekbol.htmlMeggondolatlan volt VV Csoki, aki dühében egy vizespalackot vágott VV Greghez a ValóVilág 9 villájában. Szerencsére nem találta el, mert azért valószínűleg kizárták volna a játékból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.