A kommentelők szerint Meghan hercegné direkt tartja kezeit terhes pocakján

Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc -
terhesség királyi család pocak Meghan hercegné várandósság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós Meghan hercegné sem menekül a rosszindulatú kommentelőktől, akik most terhes pocakja miatt támadják. 

Harry herceg és Meghan hercegné a British Fashion Awards vendége volt, ahol számos olyan fotó készült a hercegnéről, ahol kezeit védelmezőn pocakján nyugtatja - írja a The Sun.

A rosszindulatú kommentelők szerint ezt direkt csinálja, ám sokan megvédték Sussex hercegnéjét. Azt mondják, ez egy ösztönszerű mozdulat, mely gyakori az áldott állapotban lévő nőknél.

"Meghan, tudjuk, hogy terhes vagy. Fejezd be a hasad fogdosásást, nem fog leesni" - szól az egyik legdühösebb komment.

Sussex hercegnéje gyakran nyugtatja kezeit várandós pocakján Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc

Dietz Guszti szerint Berki Krisztián nem építi, rombolja a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-guszti-szerint-berki-krisztian-nem-epiti-rombolja-a-testet.htmlBerki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdött A legbátrabb páros döntőjében Dietz Guszti és Laky Zsuzsi. Végül a szépségkirálynő és férje kerültek ki győztesen, most Guszti elmondta, miért győzhette le Berkit és azt is, miért ajánlotta fel neki a nyereménye egy részét. TV + Sztárok--Viaszfigurákon mutatták meg, milyen lehet Harry herceg és Meghan hercegné karácsonyahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-viaszfigurakon-mutattak-meg-milyen-lehet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-karacsonya.htmlNem újdonság, hogy Harry herceg és Meghan hercegné viaszmásait is láthatjuk világszerte Madame Tussauds panoptikumában. Most a berlini tárlaton azt is megmutatták, milyen lehet a hercegi pár karácsonya. TV + Sztárok--VV Era bevallotta, hogy Hunorba szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-vv-era-bevallotta-hogy-hunorba-szerelmes-video.htmlEra ittasan vallotta be Csokinak, hogy Hunorba szerelmes. TV + SztárokOrigoSári Évi a Sztárban Sztár döntőjére készül: kopaszon mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-sari-evi-a-sztarban-sztar-dontojere-keszul-kopaszon-mutatta-meg-magat.htmlSári Évi az egyik legeredményesebb versenyzője a Sztárban Sztár jelenleg futó szériájának. Nem is csoda, hiszen mindent gőzerővel csinál a szexi énekes-színésznő: ezúttal a kopaszságot is bevállalta. TV + SztárokOrigoDietz Gusztáv, Laky Zsuzsi sportoló férje heroinfüggő volthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-gusztav-laky-zsuzsi-sportolo-ferje-heroinfuggo-volt.htmlLaky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros című műsor második szériáját. A küzdősportokat űző, edzőként dolgozó férfi kemény múltjáról vallott. TV + SztárokOrigoFiatal szerelméről vallott Pártos Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20181212-fiatal-szerelmerol-vallott-partos-csilla.htmlPártos Csilla a családi viszály kellős közepén esett szerelembe fiatal ügyvédjével, Danival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.