X-Faktor: élő adásban kelt ki magából Gáspár Laci

Puskás Peti Gáspár Laci Arany Timi Radics Gigi X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadt az X-Faktor elődöntőjén Gáspár Laci, szinte csak a saját mentoráltjainak az előadása tetszett neki és belekötött mentortársaiba is. 

Laci ByeAlexszel már akkor összeszólalkozott, amikor a Stolen Beat állt a színpadon, aztán amikor a saját védence, (a később kieső) Arany Timi énekelt Tóth Gabival, azon akadt ki, hogy kritizálták a mentoráltját. Bár a mentorok állva tapsoltak Timi produkciója után, Radics Gigi például elmondta, hogy ez kizárólag kolléganőjének, Tóth Gabinak szólt. A múltkori vita is újra előkerült, nevezetesen, hogy kinek jó a füle, a hallása: Puskás Peti a múltkori vita után most azt mondta, Lacinak csak a saját versenyzőihez van. Gáspár képtelen volt türtőztetni magát, végül nemcsak Petit sértette meg, Gigire is azt mondta, ő sem hall jól.

X-Faktor: Gáspár Laci mentoráltja, Arany Timi esett ki az elődöntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-gaspar-laci-mentoraltja-arany-timi-esett-ki-az-elodontoben.htmlAz X-faktor elődöntőjében már csak négy előadó állt színpadra, mindannyian két produkcióval léptek a közönség és a zsűri elé. Ezúttal Arany Timinek kellett távoznia. TV + SztárokOrigoNem keresi tovább a rendőrség Novozánszki Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20181201-nem-keresi-tovabb-a-rendorseg-novozanszki-fannit-a-nyomozast-meg-nem-zartak-le.htmlNem nyomoznak tovább Novozánszki Fanni után, tudták meg a szülők. Elméletek vannak arra, mi történhetett, a holttest hiányzik. TV + Sztárok--Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul a Dal 2019http://www.life.hu/sztarok/20181208-uj-zsuritagokkal-es-musorvezetovel-indul-a-dal-2019-nagy-fero-vincze-lilla-dallos-bogi.htmlA Duna Televízió 2019-ben is a nézőivel közösen keresi Magyarország dalát, a pályázatra idén 416-an neveztek. A Dal 2019 élő adásait január 19-étől szombat esténként, hat héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők a Duna Televízión. Az, hogy melyik lesz Magyarország legjobb dala, a február 23-i döntőben derül majd ki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVV Soma szerint ezt rontják el a ValóVilág játékosai: úgy véli, Hunor fog nyernihttp://www.life.hu/sztarok/20181207-vv-soma-szerint-ezt-rontjak-el-a-valovilag-jatekosai.htmlVV Soma, a ValóVilág legutóbbi szériájának nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogy szerinte milyen hibákat követnek el a villalakók. TV + SztárokOrigoKórházba került Liptai Claudia kisfia: nem vesz részt ma a Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181125--korhazba-kerult-liptai-claudia-kisfia-marci-nem-vesz-reszt-ma-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban Sztár mai adásában a négy zsűritag helyett csak hárman vannak a stúdióban. TV + SztárokOrigo X-Faktor: ByeAlexnek nem jött be Szekér Gergő produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20181125--xfaktor-byealexnek-nem-jott-be-szeker-gergo-produkcioja.htmlAlex kifejezetten nem szerette Gergő produkcióját, viszont azt is érezte, hogy végre átjött: Gergő jó fej. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.