plasztikai műtét szoptatás Vasvári Vivien mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kés alá feküdt Vasvári Vivien! A Feleségek luxuskivitelben című reality szereplője a mellét szabatta át, ugyanis a szoptatás miatt megváltozott az alakja.

"Ez volt a harmadik mellműtétem, de ezenfelül nem volt plasztikai változtatás rajtam. Amikor 18 éves lettem, titokban elmentem egy sebészhez. A sport miatt nem nőtt a cicim, így a szüleim tudta nélkül vállaltam egy műtétet, de miután megmutattam nekik, nem kértek számon, látták, hogy boldog vagyok" – mondta el Vivi a Blikknek.

"Ariana születése után műtöttek másodjára. A szoptatás és a fejés megviselte a mellemet, többször tejláz is kialakult. Aztán Edwardnál már nem is akartam szoptatni, de aztán mégis belefogtam, természetesen újra kialakult a tejláz, és teljesen begyulladt a mellem. Nagyon sok tejem volt, gyakorlatilag óránként kellett volna fejnem. Napi plusz egy liter tejet tudtam eltenni. (...) Tervezünk egy harmadik gyerkőcöt is, nagy a gyanú, hogy akkor is majd minden így lesz. Ilyenkor előfordul, hogy már fel kell varratni, ami elég drasztikus beavatkozás, ezért inkább a biztonságosabb műtét mellett döntöttem" – tette hozzá Vivi, aki orvosa tanácsára egy 515-ös méret mellett döntött.

"Ez nem olyan nagy, mint amilyennek hangzik, de a megnyúlt bőr miatt szükséges. Én magamnak és a férjemnek szeretnék megfelelni, és ha az ember megteheti, akkor miért ne tenné. (...) Az a vicc, hogy sok negatív kommentet kapok ezzel kapcsolatban, de totál nem érdekel, mások tagadják, hogy ilyen műtéteken vesznek részt, én felvállalom magam, ezt pedig kevesen merik. Azt üzenem a kritikusoknak, hogy foglalkozzanak ők is magukkal, és akkor sokkal jobb hely lesz a világ" - vélekedik a fiatal anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.