Várkonyi Andrea első férje is nehezen tette túl magát a szakításon

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea válás férj Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea sokkolta Bochkor Gábort, amikor bejelentette, vége a kapcsolatuknak, de a műsorvezető első férje sem fogadta könnyen a szakítást. 

Bochkor Gábor sokkot kapott, amikor Várkonyi Andrea közölte vele, hogy vége a kapcsolatuknak, és a hírek szerint a műsorvezető első férjének sem volt könnyű annak idején feldolgozni a szakítást. Várkonyi Andrea a fővárosban, az orvosi egyetemen ismerkedett meg a férfival, de Andi kérésére Szegedre költöztek. Amikor azonban a műsorvezetőre felfigyelt a TV2, ismét új életet kezdtek, immár Budapesten.

Várkonyi Andrea első házassága viharosan ért véget Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A férfi követte Andit, és végül szörnyen megviselte, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott, hogy a felesége más férfit szeret. Bár azt mondják, a házasságuk már az előtt véget ért, hogy a műsorvezető találkozott volna Bochkor Gáborral. Ám a férj csak akkor adta be a válókeresetet, amikor Andi elkezdte kapcsolatát a rádióssal. Válásuk hosszú ideig tartott, és egyáltalán nem volt békés – írja a Blikk Rúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.