Családon belüli erőszak miatt ítélték el a Szabadítsátok ki Willyt! gyereksztárját, Jason James Richtert

Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP -
élet Szabadítsátok ki Willyt! erőszak börtön családon belüli erőszak sztár Jason James Richter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szabadítsátok ki Willyt! sztárja családon belüli erőszak miatt börtönbe került: négy napra ültették le, de végül csak két napig volt bent. 

Jason James Richtert a Szabadítsátok ki Willyt! című filmből és annak folytatásaiból ismerik az emberek. A színész gyerekként lett híres, felnőttként azonban nem futott be karriert. Mint oly sok gyereksztár, ő is megindult a lejtőn. Olyannyira, hogy nemrég börtönbe is került, méghozzá családon belüli erőszakért.

Így nézett ki gyerekként Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

A barátnőjével folytatott vitája tettlegességig fajult, és bár ő tagadta a vádakat, a bíróság bűnösnek találta. Négy nap elzárásra ítélték, amelyből végül csak kettőt kellett bent töltenie: 7,7 millió forintnyi óvadék ellenében szabadult. Három év próbaidőt kapott, és terápiára is kell járnia - írja a New York Post.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.