Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia újra találkoztak a bíróságon

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
házasság vagyonmegosztás válás Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig húzódik a per Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia, Csaba között. A vagyonmegosztás tárgyát az a ház képezi, amelyből ugyan Pártos már a hírek szerint kiköltözött, fia, Csabika azonban még nem. Most a két egykori házastárs a bíróságon látta egymást viszont. 

Pécsi Ildikó korábban azt nyilatkozta, hogy Pártos Csilla semmit nem tett hozzá ahhoz a házhoz, amelyből nemrégiben költözött ki, és amelyben még a fia, Csabika állítólag még lakik.

A kiköltözésről a jogerős ítélet megszületett, ám ez egyelőre nem történt meg - írja a Blikk. Úgy tudják, hogy a két egykori házastárs, Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Csaba nemrégiben a bíróságon látta egymást viszont.

Pártos Csillát új szerelme is védi a bíróságon Fotó: Zih Zsolt/MTVA

"Az ügyfelemmel úgy döntöttünk, amíg nem került pont az összes anyagi kérdés végére, addig nem hagyják el a házat. Ennek nagyon egyszerű az oka: ez az ingatlan is a közös tulajdon részét képezi" - idézi a műsorvezető ügyvédjének, dr. Gerencsér Andrásnak a Hot! magazinnak adott nyilatkozatát a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.