Tóth Vera kétségbeesetten keresi eltűnt kutyusát: fotó

kutya eltűnt Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnalban elszökött Tóth Vera kutyája, aki azóta sem került meg. Az énekesnő közösségi oldalán kéri mindenki segítségét.

„Kedves Mindenki! Ma, hajnali 1 óra után a 4 éves tigriscsíkos, ivartalanított, kan cane corsom, Carlos kiszökött a kertből. Különös ismertetőjele az, hogy egy bivalyfejre hasonlító fehér szőr, gallér van a mellkasán, kicsit félős, de a zord kinézet ellenére jámbor kutyus. Chip van benne. Budaörs Frankhegy tetején lakunk a túrista útvonal mentén a turistaház alatti részen a Csillebérci erdőben. Az egyik francia bulldogom is elszökött, de ő meglett a Normafánál (innen 7,3 km), a chipje alapján hívtak fel. Kérem ne kezdjük el, a 'hogy tudott kimenni?' vagy a 'miért nem figyelek jobban?' mondatokat, mert nem olyan régóta lakunk itt és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás. Velem a kutyák teljes értékű családtagként élnek, fűthető kutyaházuk van, teljes komfort, aranyélet, többnyire bent vannak velem a házban. Kérem, ha valaki látta Carlost, hívjon a +36 70 664 7462-es számon. Nagyon köszönöm” – írta kétségbeesetten közösségi oldalaira Tóth Vera.

Ők az X-Faktor legutóbbi kiesői: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-ok-az-xfaktor-legutobbi-kiesoi-video.htmlTaka és Kovács Pali estek ki a legutóbbi X-Faktor műsorából.TV + Sztárok--Ők az X-Faktor legutóbbi kiesői: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-ok-az-xfaktor-legutobbi-kiesoi-video.htmlTaka és Kovács Pali estek ki a legutóbbi X-Faktor műsorából.TV + Sztárok--VV Zsuzsu ajaknyalogatással izgatta fel két villatársát a ValóVilág 9-ben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-zsuzsu-ajaknyalogatassal-izgatta-fel-ket-villatarsat-a-valovilag-9ben-18.htmlÖnkéntelenül is izgalmas perceket okozott Lacikának és Hunornak Zsuzsu a ValóVilág 9 villájában. A lány ajaknyalogatással borzolta a kedélyeket. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: a villalakók nem jeleskednek az olvasásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-valovilag-9-a-villalakok-nem-jeleskednek-az-olvasasban.htmlA villalakók egyből izgatottá válnak, ha levelük érkezik, és folyton küzdenek a felolvasás jogáért, pedig nem mindig tudják megugrani a feladatot. TV + SztárokOrigoTóth Gabi szerelmes fotót posztolt: micsoda boldogsághttp://www.life.hu/sztarok/20181202-toth-gabi-szerelmes-fotot-posztolt-micsoda-boldogsag.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor sztárséf le sem tagadhatnák, mennyire imádják egymást. Erről legújabb fotójuk is árulkodik. TV + SztárokOrigoParázs vita a ValóVilágban Hunor és Era közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-parazsvita-a-valovilagban-hunor-es-era-kozott.htmlHunor és Era olyannyira összevesztek a ValóVilág 9 villájában, hogy Erának megfordult a fejében: feladja a játékot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.