Katalin hercegné sírva fakadt Harry és Meghan költözése miatt

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Meghan Markle Katalin hercegné sírás Vilmos Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő a hírek szerint elsírta magát, amikor megtudta, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem a Kensington-palotában fog lakni.

A munkájuk összeköti a királyi párokat, hiszen sok nyilvános megjelenésük van együtt, valamint rengeteg ügyön dolgoznak közösen. Ezeken felül ráadásul úgy volt, hogy még az otthonukon is osztozni fognak, hiszen az eredeti tervek szerint Harry és Meghan a Kensington-palotába költöztek volna. Nemrég azonban napvilágot látott az a hír, miszerint a herceg és a hercegné mégsem Katalinék mellett fog élni.

Katalin és Meghan Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A Daily Star pedig azt állítja, hogy Katalin sírva fakadt, amikor erre rájött. Azt nem tudni viszont, hogy örömében vagy bánatában. A látszat ellenére ugyanis

az a hír járja, hogy a két hercegné nem jön olyan jól ki egymással, mivel nagyon különbözik a személyiségük.

Katalin egyébként érzelmesebb Lajos herceg születése óta, Meghanék esküvőjén is elsírta magát, amikor meglátta Saroltát a koszorúslányruhájában – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.