VV Vivien egy méregdrága állatra költené a 36 milliós nyeremény egy részét

VV Vivien nyeremény pénz ValóVilág 9 milliók macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden villalakó más háttérrel érkezett a ValóVilág 9 villájába, ám egy valami közös bennük: mindannyian a 36 millió forintos nyereményre pályáznak. Vivien most azt is elárulta, mire költené a hatalmas összeget. 

Kezd élesedni a ValóVilág 9 játéka. A villalakók már megtapasztalhatták, hogy milyen, amikor egy társuk párbajban elhagyja a játékot. Vasárnap VV Radics esett ki, előtte pedig VV Cintikét küldték haza a nézők.

A villalakók egyre jobban vágynak a 36 millió forintra, Vivien most azt is elárulta, hogy mire költené. „Amúgy viccen kívül, én ha megnyerném, biztos, hogy vennék egy Ashera cicát, és mindenki ki lenne akadva, hogy 7 millióért vennék egy macskát” – mesélte Rolinak a villában a szőke lány. Mint mondta: selyemmajmot is szeretett volna, ám a szaguk miatt egyelőre nem vásárolt.

ValóVilág 9: VV Greg telepatikusan kért energiát Geronazzo Máriátólhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-valovilag-9-vv-greg-telepatikusan-kert-energiat-geronazzo-mariatol.htmlVV Greg kimerült a villát átjáró negatív energiáktól, ezért telepatikusan próbált utánpótlást kérni, de VV Zsuzsu értetlenkedése csak még jobban kiakasztotta. TV + SztárokOrigoDolhai Attila pilótának állt: így győzte le a repüléstől való félelméthttp://www.life.hu/sztarok/20181120-dolhai-attila-pilotanak-allt-igy-gyozte-le-a-repulestol-valo-felelmet.htmlDolhai Attila kipróbálta, milyen is pilótának lenni, és nagyon is tetszett neki az élmény! TV + SztárokOrigoKoholák Alexa mindenét férje központjának adományozta: az összes bevételét leadja http://www.life.hu/sztarok/20181120-koholak-alexa-mindenet-ferje-kozpontjanak-adomanyozta-az-osszes-bevetelet-leadja.htmlÉNB Alexa élete tavasszal fenekestül felfordult. Mivel nem érezte boldognak magát, így segítséget kért, amit barátnőjétől és lakótársától kapott meg. Akkor ismerte meg mostani féjét, a 26 évvel idősebb Balázst is. A Csak show és más semmi sztárja bár támadások céltáblája lett azóta, mégis boldognak vallja magát és mindent feláldozva segíti férje spirituális munkáit.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Mazsi tényleg összeházasodtak: elárulták a nagy titikothttp://www.life.hu/sztarok/20181120-berki-krisztian-es-mazsi-tenyleg-osszehazasodtak-elarultak-a-nagy-titikot.htmlBerki Krisztián és Mazsi a Legbátrabb párosban vallották be: összeházasodtak.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ezt gondolja Baukó Éva a villaszexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-valovilag-9-ezt-gondolja-bauko-eva-a-villaszexrol.htmlA VV4 egykori sztárja, Baukó Éva vezeti a Való Világ 9 kísérőműsorát, a BeleValót. A műsorvezetőt arról kérdeztük, mi a véleménye arról, hogy a villában a pornót súroló szexeléssel harcolnak a címlapokért.TV + SztárokOrigoSztárba Sztár: így fogadta Hien, hogy kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20181119-sztarba-sztar-igy-fogadta-hien-hogy-kiesett.htmlHien esett ki a Sztárban Sztár legutóbbi fordulójából. Arról kérdeztük, az énekesnőt, hogyan viseli, hogy neki kell távoznia a műsorból, és hogy hogyan érezte magát Lovasi András bőrében.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.